murb 921 Napisano 6 godzin temu Bo skasowali temat z rymem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 491 Napisano 6 godzin temu Baby na górze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 571 Napisano 6 godzin temu Jan Frycz nie żyje. Widzieliście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2454 Napisano 5 godzin temu Kobiety i jedna baba gorą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 921 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Jan Frycz nie żyje. Widzieliście? Tak. Przeczytałam w necie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babba 0 Napisano 5 godzin temu Ale o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 571 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Tak. Przeczytałam w necie. Ja dopiero teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 921 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Babba napisał: Ale o co chodzi? Baby mają moc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 921 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Ja dopiero teraz. 72 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babba 0 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Baby mają moc. Jaką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 921 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Babba napisał: Jaką? Każdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Jan Frycz nie żyje. Widzieliście? Zmarł na raka. I Andrzej Morozowski też chorował na raka. Pan Andrzej zawsze będzie mi się kojarzył z programem "Teraz my" Wszystkie odcinki oglądałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 571 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: 72 lata Jak moja mama gdy odeszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2454 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: 72 lata Mógł jeszcze trochę pożyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 571 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Zmarł na raka. I Andrzej Morozowski też chorował na raka. Pan Andrzej zawsze będzie mi się kojarzył z programem "Teraz my" Wszystkie odcinki oglądałam Wiem o kim mowa, ale kojarzę średnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 921 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Jak moja mama gdy odeszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 921 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Wiem o kim mowa, ale kojarzę średnio. Dziennikarz z TVN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2454 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Babba napisał: Jaką? Przeciągania mężczyzn niekoniecznie tych których się chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 571 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Przestajemy smęcić. Przepraszam. Takie życie. Ktoś się rodzi, ktoś umiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Baba napisał: Wiem o kim mowa, ale kojarzę średnio. Razem z Tomaszem Siekielskim prowadzili ten program. Fantastyczny dziennikarz Na YouTube są na pewno odcinki. Edytowano 5 godzin temu przez ZbanowanaKawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 921 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Baba napisał: Przestajemy smęcić. Przepraszam. Takie życie. Ktoś się rodzi, ktoś umiera. Śmierć sprawia, że życie jest bezcenne. Edytowano 5 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 571 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Przeciągania mężczyzn niekoniecznie tych których się chce. Przyciągania? Ja już żadnego dogonić nie potrafię I nie chce mi się pykać na dwa konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: 72 lata 3 żony 6 dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 19 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: 3 żony 6 dzieci Tak trzeba żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 921 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: 3 żony 6 dzieci Wiedziałam tylko o jego jednej córce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2454 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Przyciągania? Ja już żadnego dogonić nie potrafię I nie chce mi się pykać na dwa konta To zacznij podstawiać nogi na starcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 921 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Ponury Książe napisał: Tak trzeba żyć. Można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Śmierć sprawia, że życie jest bezcenne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2454 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: 3 żony 6 dzieci Akurat sie zgadza bo na jedną żonę 2 dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 19 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Można. Można, a nawet trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach