szmul 440 Napisano 18 Sierpień ale zazdro mam bym kozaczyla jakbym takie kozy miala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 440 Napisano 18 Sierpień wy w warszafce takich koz nie macie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 18 Sierpień mam katar chcesz pozyskac kilka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 440 Napisano 18 Sierpień jaki katar czy katarakte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 22 Napisano 18 Sierpień Znajomy ciapaty z Berlina ma kilka do oddania 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 18 Sierpień 25 minut temu, szmul napisał: wy w warszafce takich koz nie macie Mamy tylko kozy w nosie albo w zoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 18 Sierpień Zaraz się okaże że lipedo ma znajomego w tej branży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 22 Napisano 18 Sierpień Jakbym miał koze, to nazwałbym ją Kleopatra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 22 Napisano 18 Sierpień 27 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: mam katar chcesz pozyskac kilka ? Pukalbys koze? Beee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 18 Sierpień 3 minuty temu, Bu_Bu napisał: Pukalbys koze? Beee Meee! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 22 Napisano 18 Sierpień 6 minut temu, murb napisał: Meee! Faktyczne, a co robi beee eeee beeee? Czy mi się pomyliło. Zawsze jak widzę owce to tak robię do nich i jeszcze mucze do krów, dziwnie się na mnie patrzę. Nawet zwierzętom lubię ryć głowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 18 Sierpień 1 minutę temu, Bu_Bu napisał: Faktyczne, a co robi beee eeee beeee? Czy mi się pomyliło. Zawsze jak widzę owce to tak robię do nich i jeszcze mucze do krów, dziwnie się na mnie patrzę. Nawet zwierzętom lubię ryć głowę. Koza - mee Owca - bee Krowa - muu Kot - mruu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 22 Napisano 18 Sierpień Przed chwilą, murb napisał: Koza - mee Owca - bee Krowa - muu Kot - mruu Koza i owca to to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 18 Sierpień 4 minuty temu, Bu_Bu napisał: Koza i owca to to samo Do są różne zwierzęta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 22 Napisano 18 Sierpień 9 minut temu, murb napisał: Do są różne zwierzęta. Możliwe, ale kozy są rzadko spotykane i dlatego utkwiło mi tylko jak robi owca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 18 Sierpień 1 minutę temu, Bu_Bu napisał: Możliwe, ale kozy są rzadko spotykane i dlatego utkwiło mi tylko jak robi owca. Rzadziej niż owce ale są dosyć powszechne. Małe kozy są prześmieszne. Popatrz na filmy w necie. Skaczą jak sprężynki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 22 Napisano 18 Sierpień 3 minuty temu, murb napisał: Rzadziej niż owce ale są dosyć powszechne. Małe kozy są prześmieszne. Popatrz na filmy w necie. Skaczą jak sprężynki. Male są ładne, ale duże kozy wyglądają na cwaniary, a widziałas jak nagle sztywnieją i upadają? Zapomniałem co jest przyczyną takiego zachowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 18 Sierpień 7 minut temu, Bu_Bu napisał: Male są ładne, ale duże kozy wyglądają na cwaniary, a widziałas jak nagle sztywnieją i upadają? Zapomniałem co jest przyczyną takiego zachowania Internet mówi, że to miotonia - sztywnienie mięśni pod wpływem stresu. Kozy mają szatański wzrok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 704 Napisano 18 Sierpień 7 minut temu, murb napisał: Internet mówi, że to miotonia - sztywnienie mięśni pod wpływem stresu. Kozy mają szatański wzrok. W chrzescijaństwie na symbol diabła. Zobacz jak wygląda Bafomet. I taka ciekawostka. Raz mnie koza capnęła w pierś. Bardzo bolało, mimo iż górnych zębów kozy nie posiadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 124 Napisano 18 Sierpień Przed chwilą, Baba napisał: W chrzescijaństwie na symbol diabła. Zobacz jak wygląda Bafomet. I taka ciekawostka. Raz mnie koza capnęła w pierś. Bardzo bolało, mimo iż górnych zębów kozy nie posiadają. Mówiłem, że to wredne stworzenia. 11 minut temu, murb napisał: Internet mówi, że to miotonia - sztywnienie mięśni pod wpływem stresu. Kozy mają szatański wzrok. Tak też myślałem, że od stresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 704 Napisano 18 Sierpień 1 minutę temu, manekin napisał: Mówiłem, że to wredne stworzenia A wyglądała tak niewinnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 18 Sierpień 3 minuty temu, Baba napisał: W chrzescijaństwie na symbol diabła. Zobacz jak wygląda Bafomet. I taka ciekawostka. Raz mnie koza capnęła w pierś. Bardzo bolało, mimo iż górnych zębów kozy nie posiadają. Zawsze mi się wydawało, że kiedy patrzy się kozie w oczy to jakby zaglądać w samo dno piekła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 124 Napisano 18 Sierpień Przed chwilą, Baba napisał: A wyglądała tak niewinnie Ale te ich oczy, jak murb wspominała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 704 Napisano 18 Sierpień Przed chwilą, murb napisał: Zawsze mi się wydawało, że kiedy patrzy się kozie w oczy to jakby zaglądać w samo dno piekła. Nie pamiętam jak to było z patrzeniem sobie w oczy. Chciałam pogłaskać bo taka słodka była, a ona cap za cycka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 124 Napisano 18 Sierpień Przed chwilą, Baba napisał: Nie pamiętam jak to było z patrzeniem sobie w oczy. Chciałam pogłaskać bo taka słodka była, a ona cap za cycka. Przestań już z tym ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 18 Sierpień 1 minutę temu, Baba napisał: Nie pamiętam jak to było z patrzeniem sobie w oczy. Chciałam pogłaskać bo taka słodka była, a ona cap za cycka. Złośliwa zboczenica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 704 Napisano 18 Sierpień Przed chwilą, manekin napisał: Przestań już z tym ... Dobra. Jestem w plecy z newsam. Kim jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach