szmul 395 Napisano 1 godzinę temu ale zazdro mam bym kozaczyla jakbym takie kozy miala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 1 godzinę temu wy w warszafce takich koz nie macie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 122 Napisano 1 godzinę temu mam katar chcesz pozyskac kilka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 1 godzinę temu jaki katar czy katarakte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 13 Napisano 57 minut temu Znajomy ciapaty z Berlina ma kilka do oddania 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 931 Napisano 56 minut temu 25 minut temu, szmul napisał: wy w warszafce takich koz nie macie Mamy tylko kozy w nosie albo w zoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 251 Napisano 52 minuty temu Zaraz się okaże że lipedo ma znajomego w tej branży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 13 Napisano 51 minut temu Jakbym miał koze, to nazwałbym ją Kleopatra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 13 Napisano 50 minut temu 27 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: mam katar chcesz pozyskac kilka ? Pukalbys koze? Beee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 931 Napisano 46 minut temu 3 minuty temu, Bu_Bu napisał: Pukalbys koze? Beee Meee! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 14 Napisano 36 minut temu Beeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 13 Napisano 36 minut temu 6 minut temu, murb napisał: Meee! Faktyczne, a co robi beee eeee beeee? Czy mi się pomyliło. Zawsze jak widzę owce to tak robię do nich i jeszcze mucze do krów, dziwnie się na mnie patrzę. Nawet zwierzętom lubię ryć głowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 3 Napisano 35 minut temu Mleko kozie jest drogie i bardzo zdrowe. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 931 Napisano 33 minuty temu 1 minutę temu, Bu_Bu napisał: Faktyczne, a co robi beee eeee beeee? Czy mi się pomyliło. Zawsze jak widzę owce to tak robię do nich i jeszcze mucze do krów, dziwnie się na mnie patrzę. Nawet zwierzętom lubię ryć głowę. Koza - mee Owca - bee Krowa - muu Kot - mruu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 13 Napisano 32 minuty temu Przed chwilą, murb napisał: Koza - mee Owca - bee Krowa - muu Kot - mruu Koza i owca to to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 931 Napisano 27 minut temu 4 minuty temu, Bu_Bu napisał: Koza i owca to to samo Do są różne zwierzęta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 13 Napisano 17 minut temu 9 minut temu, murb napisał: Do są różne zwierzęta. Możliwe, ale kozy są rzadko spotykane i dlatego utkwiło mi tylko jak robi owca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 931 Napisano 14 minut temu 1 minutę temu, Bu_Bu napisał: Możliwe, ale kozy są rzadko spotykane i dlatego utkwiło mi tylko jak robi owca. Rzadziej niż owce ale są dosyć powszechne. Małe kozy są prześmieszne. Popatrz na filmy w necie. Skaczą jak sprężynki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 13 Napisano 7 minut temu 3 minuty temu, murb napisał: Rzadziej niż owce ale są dosyć powszechne. Małe kozy są prześmieszne. Popatrz na filmy w necie. Skaczą jak sprężynki. Male są ładne, ale duże kozy wyglądają na cwaniary, a widziałas jak nagle sztywnieją i upadają? Zapomniałem co jest przyczyną takiego zachowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach