manekin 8 Napisano wczoraj o 20:03 10 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: No zobaczymy kto ma jak ślinotoku dostaniesz i zaczniesz walić literówki pół analfabeto Weź stąd jeżyka i wypier.. cie na inny temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano wczoraj o 20:04 5 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: To jest na rakotwórczych konserwantach . nie nie jestes na rakotworczych konserwantach i co z ciebie wyroslo ? po czym jestes taki tepy bo na penwo nie po konserwach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano wczoraj o 20:05 zeby byc takim widmokiem to chyba w dziecinstwie trzeba byc codziennie patelnia po łbie okładanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano wczoraj o 20:07 6 minut temu, Caryca żelkowa napisał: Zjadłam gulasz angielski z innej firmy i teraz wiem, że to taka kiełbasa ze słoika, dobre. Nieee no szynkę Krakusa to się dostawało kiedyś w paczkach świątecznych z zakładów pracy to moim zdaniem ten gulasz nawet lepszy w tej szynce to galaretyka mi najbardziej smakuje 4 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Nie, im nie podeszło za bardzo. Ogórka, pomidora i paprykę aktualnie mam na wyciągnięcie ręki A oni i tak będą żryć nutellę w sumei ja jako dziecko tez papryki nie jadlem ale takie kanapki z konserwa i ogorkiem lubilem 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Hubert nie nosi okularów i ma dobry wzrok. Pryszczy nie ma. Bliznę ma ale kto jej nie ma niech pierwszy rzuci kamieniem znaczy ze to nie on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano wczoraj o 20:08 34 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: bywalem na wsi w wakacje jako dziecko poza tym kazdy wie ze owca i koza to cos zupelnie innego gdzies ty sie bez tej lazienki wychowywal jak nie na wsi ? w miastach nie ma lazienek ? W piždzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano wczoraj o 20:09 juz sie zes.ral Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach