Unhallowed 11 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 85 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, juno napisał: Sragda Nie wiedzialam ze zona Wisniewskiego tez cos swojego tworzyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 585 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Koŕalgor napisał: Nie znam. Muszę przesłuchać Stare nagranie, ale jest tam takie wejście, że za każdym razem mam ciary. Przy tym też. Oczywiście mam słuchawki w uszach i głośność opór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juno 7 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Koŕalgor napisał: Nie wiedzialam ze zona Wisniewskiego tez cos swojego tworzyla Tak i podobno z Mandaryna robili na złość i się gzili na jej oczach żeby się mścić bo nie chciała dziedzi a mandarynka chciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 85 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Baba napisał: Stare nagranie, ale jest tam takie wejście, że za każdym razem mam ciary. Przy tym też. Oczywiście mam słuchawki w uszach i głośność opór. Jutro sobie przeslucham tez, bo teraz musze byc cichutko. Ciekawa jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 85 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, juno napisał: Tak i podobno z Mandaryna robili na złość i się gzili na jej oczach żeby się mścić bo nie chciała dziedzi a mandarynka chciała. Magda Femme chyba jedyna bez wielkiego szwanku wyszla z malzenstwa z Wisnia bo szybko sie ewakuowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 585 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: Jutro sobie przeslucham tez, bo teraz musze byc cichutko. Ciekawa jestem. Zawsze mam słuchawki w uszach. Mogę słuchać czego chcę i ustawić głośność aż muzyka będzie "we mnie". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juno 7 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Koŕalgor napisał: Magda Femme chyba jedyna bez wielkiego szwanku wyszla z malzenstwa z Wisnia bo szybko sie ewakuowala Tera też jest z Michałem 15 lat młodszym i ma z nim dziedzko jedno huh stalkowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 85 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Baba napisał: Zawsze mam słuchawki w uszach. Mogę słuchać czego chcę i ustawić głośność aż muzyka będzie "we mnie". Latwiej sobie teraz Ciebie wyobrazic. Baba w sluchawkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 85 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, juno napisał: Tera też jest z Michałem 15 lat młodszym i ma z nim dziedzko jedno huh stalkowanie Czyli babki tez biora sobie z roznica wieku jak di caprio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juno 7 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Koŕalgor napisał: Czyli babki tez biora sobie z roznica wieku jak di caprio No artysty to chyba mają wyebane co biorą pod kątem gadzim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 585 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Koŕalgor napisał: Latwiej sobie teraz Ciebie wyobrazic. Baba w sluchawkach. Po słuchawkach? Już nie będę wstawiać reszty gatunków muzycznych jakie lubię Ale coś jeszcze wstawię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 85 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, juno napisał: No artysty to chyba mają wyebane co biorą pod kątem gadzim Albo jak doda wybrzydzaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 85 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Baba napisał: Po słuchawkach? Już nie będę wstawiać reszty gatunków muzycznych jakie lubię Ale coś jeszcze wstawię. Wstawiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 585 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: Wstawiaj Wstawiam, bo teraz słucham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 585 Napisano 1 godzinę temu To jest dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 11 Napisano 1 godzinę temu 🩶 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 585 Napisano 1 godzinę temu Ostatnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach