MildredRatched 15 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: W jakim sensie ? Kłociliśmy się... źle, życzę Ci dobrze też jest nie tak. To o co Ci chodzi ... bo nie kumam O nic. Mam to w dupje tak naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 15 Napisano 2 godziny temu To forum to zapora przed choroszczom dla mnie i to by było na tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 23 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, UśpionaAmbona napisał: I dalej nie rozumiesz.. Cóż, żaden facet nie zrozumie do końca kobiet ... podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 23 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, MildredRatched napisał: O nic. Mam to w dupje tak naprawdę Ok rozumiem nie wnikam już ... nie muszę Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2470 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Makaron ...... napisał: Cóż, żaden facet nie zrozumie do końca kobiet ... podobno Wysil się i zrozum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2470 Napisano 1 godzinę temu 29 minut temu, Zzosia napisał: W tym przypadku nie ma nic pozytywnego. Niestety. Szukaj oprymistycznej rzeczy w tym pesymustycznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 21 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Szukaj oprymistycznej rzeczy w tym pesymustycznych Niektórzy lubią nieszczęścia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2470 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zzosia napisał: Niektórzy lubią nieszczęścia? Tak i im gorzej tym lepiej i zawsze mają zły dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 23 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Wysil się i zrozum Co niby Magi ? Albo ktoś jest zakochany albo nie. Pozory mylą i jeszcze można być zaskoczonym ... Ok można, jeśli by chodziło o innego faceta, to Magda S. miała na myśli też wiem. Co z tego ? Pisałem pozytywnie przecież komuś po tym co widzę i życzę dobrze tak czy nie ? Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2470 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Co niby Magi ? Albo ktoś jest zakochany albo nie. Pozory mylą i jeszcze można być zaskoczonym ... Ok można, jeśli by chodziło o innego faceta, to Magda S. miała na myśli też wiem. Co z tego ? Pisałem pozytywnie przecież komuś i życzę dobrze tak czy nie ? Jesli chodzi o Magdę S to ja też czesto nie wiem o co jej chodzi Tak pozytywnie także luzik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 5 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Makaron ...... napisał: Co niby Magi ? Albo ktoś jest zakochany albo nie. Pozory mylą i jeszcze można być zaskoczonym ... Ok można, jeśli by chodziło o innego faceta, to Magda S. miała na myśli też wiem. Co z tego ? Pisałem pozytywnie przecież komuś po tym co widzę i życzę dobrze tak czy nie ? Nie drąż całości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jesli chodzi o Magdę S to ja też czesto nie wiem o co jej chodzi Tak pozytywnie także luzik. Twój Krzyś blokuje forum i nazywa ludzi śmieciami. Tyle jesteś warta, mając kogoś takiego przy swoim boku. Czyli nic nie warta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 18 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Twój Krzyś blokuje forum i nazywa ludzi śmieciami. Tyle jesteś warta, mając kogoś takiego przy swoim boku. Czyli nic nie warta zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 98 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, MildredRatched napisał: To forum to zapora przed choroszczom dla mnie i to by było na tyle Denerwują wyderke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 5 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Makaron ...... napisał: Co niby Magi ? Albo ktoś jest zakochany albo nie. Pozory mylą i jeszcze można być zaskoczonym ... Ok można, jeśli by chodziło o innego faceta, to Magda S. miała na myśli też wiem. Co z tego ? Pisałem pozytywnie przecież komuś po tym co widzę i życzę dobrze tak czy nie ? Chodziło mi, że tutaj pozory mylą i tam w realu mogą się dać zaskoczyć. Czego tu nie rozumiesz? 🫢Wysyłałam propozycje randek, ale Malowanemu się nie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 15 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Denerwują wyderke Gdzie byles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 23 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: Jesli chodzi o Magdę S to ja też czesto nie wiem o co jej chodzi Tak pozytywnie także luzik. Ostatnio wyjątkowo jesteście na wojennej ścieżce, a tak nie było Chociaż Ty mnie rozumiesz dzięki. Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 23 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Chodziło mi, że tutaj pozory mylą i tam w realu mogą się dać zaskoczyć. Czego tu nie rozumiesz? 🫢Wysyłałam propozycje randek, ale Malowanemu się nie podoba Więc mogłaś tak odrazu, bo real weryfikuje wszystko wiadomka. Teraz już rozumiem kobietko Cóż, nie baw się więc w swatkę, niech sami wybiorą swoje romantyczne gniazdko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 98 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, MildredRatched napisał: Gdzie byles Popisać chwilę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 98 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, MildredRatched napisał: Gdzie byles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Popisać chwilę Z kim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Więc mogłaś tak odrazu, bo real weryfikuje wszystko wiadomka. Teraz już rozumiem kobietko Cóż, nie baw się więc w swatkę, niech sami wybiorą swoje romantyczne gniazdko W nic się nie bawię i ciężko mi zrozumieć, że tego nie rozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 98 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, MildredRatched napisał: Z kim Z koleżanką. Dobra jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Z koleżanką. Dobra jesteś Którą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 23 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: W nic się nie bawię i ciężko mi zrozumieć, że tego nie rozumiesz Nie muszę wszystkigo rozumieć, ale ważne, że chodzisz na ambone, to mnie motywuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 21 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, MildredRatched napisał: Którą Ładniejszą i młodszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 98 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, MildredRatched napisał: Którą Nie chcę tutaj tego pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Nie chcę tutaj tego pisać To już wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 98 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zzosia napisał: Ładniejszą i młodszą. Japa tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2470 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Makaron ...... napisał: Ostatnio wyjątkowo jesteście na wojennej ścieżce, a tak nie było Chociaż Ty mnie rozumiesz dzięki. Bo ona przeszła metaforę i sam widzisz jak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach