ilu_z_ja 95 Napisano 1 godzinę temu Będę oglądał kuchenne rewolucje z Magdą Gessler w roli głównej i do tego popijał piwo zero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 16 Napisano 1 godzinę temu Ładna ostrość kwiatuszków. Idę pobrać paczkę, bo zamówiłam mgiełkę do twarzy i na pewno będzie fota dla Ponurego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 6 Napisano 1 godzinę temu Łoł wspaniale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juno 7 Napisano 1 godzinę temu Ona cały czas coś chleje pluje na ludzi i włosy zostawia na talerzu pogrzane babsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 95 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, MildredRatched napisał: Łoł wspaniale Ty nawet jak się złościsz to jesteś piękna Masz piękny ryj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 95 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, juno napisał: Ona cały czas coś chleje pluje na ludzi i włosy zostawia na talerzu pogrzane babsko No lubi browara do obiadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juno 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: No lubi browara do obiadu Boje się bym jej nakopala po ryju jakby mi zaczęła gadać o tzipie formułki salowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 95 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, juno napisał: Boje się bym jej nakopala po ryju jakby mi zaczęła gadać o tzipie formułki salowej Coś dla ciebie. Kur yt blokuje Edytowano 1 godzinę temu przez ilu_z_ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 1 Napisano 49 minut temu 23 minuty temu, juno napisał: Ona cały czas coś chleje pluje na ludzi i włosy zostawia na talerzu pogrzane babsko Kto chleje? Moon? Moon się cały czas martwi o moją płodność, więc z łaski swojej kucnij pysiu i zrób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 1 Napisano 48 minut temu Dostałam uśpienie konta. W ogóle jestem tutaj nowa i dzień dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 1 Napisano 46 minut temu https://zapodaj.net/plik-nlYl5p0w83 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 112 Napisano 45 minut temu 2 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Dostałam uśpienie konta. W ogóle jestem tutaj nowa i dzień dobry Temu ja jestem miła ostatnio dla wszystkich bo nie umiem założyć konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 112 Napisano 44 minuty temu 54 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Ładna ostrość kwiatuszków. Idę pobrać paczkę, bo zamówiłam mgiełkę do twarzy i na pewno będzie fota dla Ponurego co wy z tymi mgiełkami? Nie rozmazują wam makeupu? Ja taka mgiełke tylko w samolocie używam żeby nie wyschnąć, ale na lot sie nie maluje szczególnie nocny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 1 Napisano 44 minuty temu Przed chwilą, BellaS napisał: Temu ja jestem miła ostatnio dla wszystkich bo nie umiem założyć konta Jakiś moderator Goldenek grasuje tutaj. Nigdy nie byłam grzeczna. Miła? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 112 Napisano 42 minuty temu 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Jakiś moderator Goldenek grasuje tutaj. Nie miałam przyjemności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 1 Napisano 42 minuty temu 1 minutę temu, BellaS napisał: co wy z tymi mgiełkami? Nie rozmazują wam makeupu? Ja taka mgiełke tylko w samolocie używam żeby nie wyschnąć, ale na lot sie nie maluje szczególnie nocny Zaraz wstawię zdjęcia co zamówiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 87 Napisano 38 minut temu 7 minut temu, BellaS napisał: Temu ja jestem miła ostatnio dla wszystkich bo nie umiem założyć konta Mogę Ci zalożyć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 394 Napisano 38 minut temu 4 minuty temu, BellaS napisał: co wy z tymi mgiełkami? Nie rozmazują wam makeupu? Ja taka mgiełke tylko w samolocie używam żeby nie wyschnąć, ale na lot sie nie maluje szczególnie nocny Jeśli kupisz taka na makijaż to nie rozmazuje. Choć nie znalazłam jeszcze spf który by się sprawdzał w 100 % na makijaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juno 7 Napisano 37 minut temu Mi spf zasmierdl na słońcu 🦧a data waznosci aktualne ale yebie jakby coś zdechło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 112 Napisano 37 minut temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Mogę Ci zalożyć Załóż mi please, chciałabym choć 1 konto zapasowe a nie mam do tego cieprliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 394 Napisano 36 minut temu Przed chwilą, juno napisał: Mi spf zasmierdl na słońcu 🦧a data waznosci aktualne ale yebie jakby coś zdechło Pewnie przegrzało się opakowanie i jakieś reakcje chemiczne zaszły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
turbo lover 9 Napisano 35 minut temu 1 minutę temu, BellaS napisał: Załóż mi please, chciałabym choć 1 konto zapasowe a nie mam do tego cieprliwości pokazesz mi cos ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 1 Napisano 34 minuty temu 1 minutę temu, juno napisał: Mi spf zasmierdl na słońcu 🦧a data waznosci aktualne ale yebie jakby coś zdechło Mogłaś dać go do lodówki. Kosmetyków albo nawet leków nie trzyma się na słońcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 16 Napisano 34 minuty temu 2 minuty temu, BellaS napisał: Załóż mi please, chciałabym choć 1 konto zapasowe a nie mam do tego cieprliwości A ja mogę założyć Ci kolejne, choć według pewnej użytkowniczki nie potrafię tego zrobić.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 1 Napisano 33 minuty temu (edytowany) 4 minuty temu, BellaS napisał: Załóż mi please, chciałabym choć 1 konto zapasowe a nie mam do tego cieprliwości Mogłaś mówić wcześniej, to od razu bym Ci założyła. Ale wyłączyłam komunikator, bo dostaje obleśne fantazje 🫢 Edytowano 33 minuty temu przez UśpionaAmbona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 112 Napisano 33 minuty temu 2 minuty temu, turbo lover napisał: pokazesz mi cos ? pokazywałam na urlopie, trzeba było korzystać, teraz to już jest proza życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 95 Napisano 30 minut temu 6 minut temu, BellaS napisał: Załóż mi please, chciałabym choć 1 konto zapasowe a nie mam do tego cieprliwości Na końcu zmieniasz maila na tego samego i od razu ci przychodzi na skrzynkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
turbo lover 9 Napisano 29 minut temu 3 minuty temu, BellaS napisał: pokazywałam na urlopie, trzeba było korzystać, teraz to już jest proza życia widzialem, pokaz cos wiecej na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 87 Napisano 29 minut temu 5 minut temu, BellaS napisał: Załóż mi please, chciałabym choć 1 konto zapasowe a nie mam do tego cieprliwości Oki, jutro Ci wyślę wiadomość z loginem i hasłem to sobie na mailu odczytasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach