Onaaaa 2470 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: strach zapytać na której A człowiek chciał tylko zdrobnić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 5 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A człowiek chciał tylko zdrobnić Mogłabyś uspokoić Ksysia, żeby nie blokował forum i nie wyzywał ludzi? Wierze, że jednak zrozumiałaś lub ktoś pomoże ci zrozumieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi nоc 10 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Nie wiem może to że nie jesz mięsa chociaż ja jem a też juz mnie nie lubią. Może coś z naszą krwią nie tak Na szyjce Z obserwacji jak ktoś spożywa % to go tną, ale więcej musi być powodów bo to byłoby zbyt proste. Szyja nie bo widać będzie ślady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 18 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Mogłabyś uspokoić Ksysia, żeby nie blokował forum i nie wyzywał ludzi? Wierze, że jednak zrozumiałaś lub ktoś pomoże ci zrozumieć Załóż sobie swój temat i tam pisz te swoje wysrywy, a nie trujesz tu ludziom. Tak innym zawsze radziłaś tak więc teraz ja ci daje podobną wskazówkę. Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi nоc 10 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Mogłabyś uspokoić Ksysia, żeby nie blokował forum i nie wyzywał ludzi? Wierze, że jednak zrozumiałaś lub ktoś pomoże ci zrozumieć Ale miło popatrzeć jak blokerzy dają ci popalić łysa pało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi nоc 10 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Unhallowed napisał: Załóż sobie swój temat i tam pisz te swoje wysrywy, a nie trujesz tu ludziom. Tak innym zawsze radziłaś tak więc teraz ja ci daje podobną wskazówkę. Zgłoszone. Pobudzona chodzi i bunio chyba już niedomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 98 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Mogłabyś uspokoić Ksysia, żeby nie blokował forum i nie wyzywał ludzi? Wierze, że jednak zrozumiałaś lub ktoś pomoże ci zrozumieć Szkoda czasu. Daj spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi nоc 10 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Mnie bardzo lubiły ale jak zachorowałam to po tej chorobie jakby przestały nagle. To coś z krwią musi być. Dieta bo nie jemy pewnych produktów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 18 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Zawsze przychodzi nоc napisał: Pobudzona chodzi i bunio chyba już niedomaga Wczorajszy Twój tekst o owcy niezmiernie mnie rozbawił. 🩶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 5 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi nоc napisał: Dieta bo nie jemy pewnych produktów metali ziem rzadkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi nоc 10 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, Unhallowed napisał: Żadne offy czy brosy nie działają na to. Musi być jakiś sposób i zobacz olejki jakieś zapachowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 5 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Zawsze przychodzi nоc napisał: Z obserwacji jak ktoś spożywa % to go tną, ale więcej musi być powodów bo to byłoby zbyt proste. Szyja nie bo widać będzie ślady Mnie nie tną, bo nie pije. Widoczne gryzą złych ludzi blokerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2470 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Zawsze przychodzi nоc napisał: Z obserwacji jak ktoś spożywa % to go tną, ale więcej musi być powodów bo to byłoby zbyt proste. Szyja nie bo widać będzie ślady Żeby nie było widać to mało co zostaje może stopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi nоc 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Unhallowed napisał: Wczorajszy Twój tekst o owcy niezmiernie mnie rozbawił. 🩶 Możemy ją nazywać wełnianą istotą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi nоc 10 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Mnie nie tną, bo nie pije. Widoczne gryzą złych ludzi blokerze Ale mnie nie gryzą tępa ...ino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 23 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Mnie nie tną, bo nie pije. Widoczne gryzą złych ludzi blokerze Fajną masz chatę widać było na fotkach i niezły gust, a na dodatek dbasz o siebie konkretnie to lubię Magda Edytowano 5 godzin temu przez Makaron ...... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2470 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, UśpionaAmbona napisał: Mogłabyś uspokoić Ksysia, żeby nie blokował forum i nie wyzywał ludzi? Wierze, że jednak zrozumiałaś lub ktoś pomoże ci zrozumieć Sam wie lepiej co ma robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 15 Napisano 5 godzin temu Ja pjerdole jakie teorie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 18 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi nоc napisał: Możemy ją nazywać wełnianą istotą Haha. Struktura hełmofonu w sumie pasuje do wełny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 5 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi nоc napisał: Możemy ją nazywać wełnianą istotą albo bawełnianą choć różnica jest istotna, jedne rosną na ciele a drugie na skórze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi nоc 10 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Żeby nie było widać to mało co zostaje może stopy Barki , klatka nie wiem i zaskakujesz mnie znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 5 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, MildredRatched napisał: Ja pjerdole jakie teorie... I emocje bo komar ugryzł Mnie tego lata nie ugryzł ani jeden komar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 98 Napisano 5 godzin temu Ten jak jej srake liże na publiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 15 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: I emocje bo komar ugryzł Mnie tego lata nie ugryzł ani jeden komar. Mnie pogryzły nawet jakieś muchy końskie czy tam jukonskie. Na pewno dlatego ze pije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi nоc 10 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Unhallowed napisał: Haha. Struktura hełmofonu w sumie pasuje do wełny. To wygląda jakby za kare ktoś jej golił ten pusty łeb, bo jeszcze u faceta można zrozumieć hełmofon 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 5 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Fajną masz chatę widać było na fotkach i niezły gust, a na dodatek dbasz o siebie konkretnie to lubię Magda Dziękuję Cały dom tak urządziłam i dbam zawsze o siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 15 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Ten jak jej srake liże na publiku Też byś mógł czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 98 Napisano 5 godzin temu Don Jukon z Chochołowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 82 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Zawsze przychodzi nоc napisał: Barki , klatka nie wiem i zaskakujesz mnie znowu jak chodzisz na basen albo nad jezioro to naprawdę niewiele zostaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach