UśpionaAmbona 5 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi nоc napisał: To wygląda jakby za kare ktoś jej golił ten pusty łeb, bo jeszcze u faceta można zrozumieć hełmofon W więzieniu ci golili stąd frustracja. Nie wymyślaj i zrób sobie prześwietlenia glowy czubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 5 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: I emocje bo komar ugryzł Mnie tego lata nie ugryzł ani jeden komar. bo komarów było mało, ale w społeczeństwach zauważylście z pewnością wiecej samic niż samców... prawdziwych samców! ... tyrypyflll Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 23 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Dziękuję Cały dom tak urządziłam i dbam zawsze o siebie. Spoko Masz talent i myślę, że można by było go wykorzystać i iść na całość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2470 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Zawsze przychodzi nоc napisał: Barki , klatka nie wiem i zaskakujesz mnie znowu Barki to tak średnio. Prędzej klatka i tam wiadomo juz co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach