UśpionaAmbona 5 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi nоc napisał: To wygląda jakby za kare ktoś jej golił ten pusty łeb, bo jeszcze u faceta można zrozumieć hełmofon W więzieniu ci golili stąd frustracja. Nie wymyślaj i zrób sobie prześwietlenia glowy czubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 5 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: I emocje bo komar ugryzł Mnie tego lata nie ugryzł ani jeden komar. bo komarów było mało, ale w społeczeństwach zauważylście z pewnością wiecej samic niż samców... prawdziwych samców! ... tyrypyflll Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 23 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Dziękuję Cały dom tak urządziłam i dbam zawsze o siebie. Spoko Masz talent i myślę, że można by było go wykorzystać i iść na całość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2470 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Zawsze przychodzi nоc napisał: Barki , klatka nie wiem i zaskakujesz mnie znowu Barki to tak średnio. Prędzej klatka i tam wiadomo juz co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi nоc 11 Napisano 31 minut temu 10 godzin temu, Onaaaa napisał: Barki to tak średnio. Prędzej klatka i tam wiadomo juz co Pozostańmy jednak przy grzywce tak jest bezpieczniej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2470 Napisano 27 minut temu 2 minuty temu, Zawsze przychodzi nоc napisał: Pozostańmy jednak przy grzywce tak jest bezpieczniej. Bezpieczeństwo przede wszystkim szczególnie przy ludziach jak patrzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 5 Napisano 26 minut temu 10 godzin temu, TnT napisał: bo komarów było mało, ale w społeczeństwach zauważylście z pewnością wiecej samic niż samców... prawdziwych samców! ... tyrypyflll Jestem zaskoczona, że ktoś pisze o pogryzieniu przez komary, bo nie widziałam ich tego lata. Kleszcze to co innego, bo dużo chodzę po lasach i jest ich tam pełno 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 5 Napisano 24 minuty temu 10 godzin temu, Makaron ...... napisał: Spoko Masz talent i myślę, że można by było go wykorzystać i iść na całość Wykorzystać talent. Jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi nоc 11 Napisano 8 minut temu 17 minut temu, Onaaaa napisał: Bezpieczeństwo przede wszystkim szczególnie przy ludziach jak patrzą Właśnie zwłaszcza przy homo sapiens, to mniej plotek narobią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2470 Napisano 4 minuty temu 3 minuty temu, Zawsze przychodzi nоc napisał: Właśnie zwłaszcza przy homo sapiens, to mniej plotek narobią. Chociaż często te plotki śmieszne są i można sie z nich pośmiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach