Baba 588 Napisano 2 godziny temu Ty tego możesz nie wiedzieć, ale privy mamy poblokowane i nie da się ich odczytać. To forum, to "wolna amerykanka" . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 61 Napisano 2 godziny temu a ok coraz lepiej A potem się dziwię że fora umierają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 35 Napisano 2 godziny temu Swoją drogą co za problem by w panelu Invision Community ustawić limit znaków postów i wiadomości. I po problemie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 588 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mk777 napisał: a ok coraz lepiej A potem się dziwię że fora umierają To jeszcze oddycha, ale my je "zabijamy" Wczesnym rankiem mam wyjazd i nie pogadamy. Jak coś, to do następnego miłego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 61 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: To jeszcze oddycha, ale my je "zabijamy" Wczesnym rankiem mam wyjazd i nie pogadamy. Jak coś, to do następnego miłego pewnie za rok Generalnie śmierć takich miejsc, to tyumf nijakości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 588 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Ponury Książe napisał: Swoją drogą co za problem by w panelu Invision Community ustawić limit znaków postów i wiadomości. I po problemie. Zablokowane privy to akurat plus kafeterii. Nie każdy jest gotowy by oglądać sesję zdjeciową jednego dzyndzla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 35 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Zablokowane privy to akurat plus kafeterii. Nie każdy jest gotowy by oglądać sesję zdjeciową jednego dzyndzla Ja bym akurat chcial zamienić z kimś dwa słowa na osobności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 588 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mk777 napisał: pewnie za rok Generalnie śmierć takich miejsc, to tyumf nijakości Dlatego bardzo miło wspominam pierwsze kroki na forum które nam zrównali z ziemią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 588 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Ponury Książe napisał: Ja bym akurat chcial zamienić z kimś dwa słowa na osobności. A ja nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 61 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Dlatego bardzo miło wspominam pierwsze kroki na forum które nam zrównali z ziemią To jest w ogóle temat rzeka. Pamiętam jak ta kontynuacja powstawała, mówiłem że to błąd skupiać się na niedobitkach.. zamiast założyć nowe. Nie słuchali. A potem się okazało że się zakisili we własnym sosie. Wszyscy się liżą po jajkach bojąc się myśleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 35 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: A ja nie. Aha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 61 Napisano 2 godziny temu najwięcej rozczarowań mam z ludzi, którzy najładniej piszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 93 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, mk777 napisał: najwięcej rozczarowań mam z ludzi, którzy najładniej piszą Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 61 Napisano 2 godziny temu to jest w ogóle ciekawe jak wiele osób wybiera mówienie tego co mile widziane, nad to co myślą naprawdę. Ja sie mega rozczarowałem na kilku osobach. Stary jestem ale się wciąż uczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 61 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Dlaczego? bo część ludzi ładnie pisze, ponieważ myślą że inni tego od nich wymagają. To w ogóle ciekawy temat. Ja na przykład piszę ładnie, bo wymaga tego język. Mam gdzieś decydentów... ale ludzie lubią przynależeć. Zajefajnie jest przynależeć, jeżeli ktoś akceptuje kim jesteś. Bardzo źle jest przynależeć do grup, które oczekują żebyś był kim oni by chcieli żebyś był. Na tym się nic nie zbuduje.. i nic z tego nie wyrośnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 93 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mk777 napisał: bo część ludzi ładnie pisze, ponieważ myślą że inni tego od nich wymagają. To w ogóle ciekawy temat. Ja na przykład piszę ładnie, bo wymaga tego język. Mam gdzieś decydentów... ale ludzie lubią przynależeć. Zajefajnie jest przynależeć, jeżeli ktoś akceptuje kim jesteś. Bardzo źle jest przynależeć do grup, które oczekują żebyś był kim oni by chcieli żebyś był. Na tym się nic nie zbuduje.. i nic z tego nie wyrośnie I trochę to chyba zastój wprowadza jak wszyscy sobie razem tak samo ciumkają. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 61 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: I trochę to chyba zastój wprowadza jak wszyscy sobie razem tak samo ciumkają. otóż to. Zaczyna się kółko różańcowe, w którym każdy pisze to co domyślnie akceptowane. To jest w ogóle ciekawy temat: różnica między tym co myślę a skandalizowaniem na siłę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 588 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, mk777 napisał: bo część ludzi ładnie pisze, ponieważ myślą że inni tego od nich wymagają. To w ogóle ciekawy temat. Ja na przykład piszę ładnie, bo wymaga tego język. Układasz też rymowanki i wierszyki. Ten dla Lille był najładniejszy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 61 Napisano 2 godziny temu Ja na przykład wszedłem na kilka forów, i to ciekawe, ale większość uważała że jestem grzeczny i wiedzą jaki jestem. A później byli zaskoczeni że mówię stanowczo rzeczy niepopularne. Bo ludzie kochają niepopularne rzeczy, jeżeli to jest to co sami myślą., ale nie znoszą jak ktoś im wypomni hipokryzję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 61 Napisano 2 godziny temu Widzisz. na przykład Baba się nie obrazi jak jej powiem że miała spać bo jutro jedzie.. a są tacy co będą mówić że jakim prawem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 93 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, mk777 napisał: Ja na przykład wszedłem na kilka forów, i to ciekawe, ale większość uważała że jestem grzeczny i wiedzą jaki jestem. A później byli zaskoczeni że mówię stanowczo rzeczy niepopularne. Bo ludzie kochają niepopularne rzeczy, jeżeli to jest to co sami myślą., ale nie znoszą jak ktoś im wypomni hipokryzję Przeciwwaga do slodkiego pierdzenia tez jest potrzebna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 5 Napisano 2 godziny temu Fajnie sobie rozmawiacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 61 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Przeciwwaga do slodkiego pierdzenia tez jest potrzebna. Prawda jest potrzebna a nie przeciwwaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 61 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Fajnie sobie rozmawiacie no bo widzisz: można zalożyć temat "do mk" ale nie można pytać o fora tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 15 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mk777 napisał: no bo widzisz: można zalożyć temat "do mk" ale nie można pytać o fora tutaj To prywatny sjeb blokuje bo ma sråczke i nie ma co się wczuwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 15 Napisano 2 godziny temu Nauczyl się jakiegoś skryptu odkrył arkana ajti i ma podniete typowe cwelicho incelicho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 61 Napisano 2 godziny temu tak, wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 21 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, mk777 napisał: tak, wiem Witam dalej masz kapelusz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 61 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zzosia napisał: Witam dalej masz kapelusz? nigdy nie miałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 21 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, mk777 napisał: nigdy nie miałem Sory pomyliłem z Moniką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach