WỳwaloneJaja 23 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, murb napisał: Kur zielononóżek czy z hipermarket mogą być yayka? Tylko jaja od knura. Muszą być dorodne i pelne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 26 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, murb napisał: Jeśli boli cała plus oczy? Jak oczy zapalenie spojówek. . Bòl głowy przez ciśnienie krwi i jak masujesz to żyły tam są w skroniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 412 Napisano 23 Sierpień 15 minut temu, murb napisał: Spróbuję. A co? Ciebie też głowa dzisiaj boli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 11 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, murb napisał: Kur zielononóżek czy z hipermarket mogą być yayka? Tylko ogórkowe działają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 4 minuty temu, Zzosia napisał: Po dwóch stronach masuj tak jak umiesz. Ogórek! Jedna ręka przy jednej skroni, drugą ręką przy drugiej skroni. Tak to robiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: A co? Ciebie też głowa dzisiaj boli? Na/pie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 2 minuty temu, Zzosia napisał: Jak oczy zapalenie spojówek. . Bòl głowy przez ciśnienie krwi i jak masujesz to żyły tam są w skroniach. Oczy od strony głowy a nie od drugiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano 23 Sierpień Abstynencja całkowita od kafeterii uleczy wszystkie bóle. Ale kogo stać na takie leczenie 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 2 minuty temu, Duchess of Kafeteria napisał: Tylko ogórkowe działają Wszystko mi jedno co byle pomogło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 26 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, murb napisał: Ogórek! Jedna ręka przy jednej skroni, drugą ręką przy drugiej skroni. Tak to robiłam. Nie dłonią tylko dwa ma palcami fakersem i serdecznym. Lewa ręka do lewej skroni dwa palce druga ręką dwa palce prawa skroń. I mas przycisnąć do skroni i masować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 11 Napisano 23 Sierpień 3 minuty temu, Zzosia napisał: Jak oczy zapalenie spojówek. . Bòl głowy przez ciśnienie krwi i jak masujesz to żyły tam są w skroniach. Gdyby to działało to przemysł farmaceutyczny OTC by padl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, Zzosia napisał: Nie dłonią tylko dwa ma palcami fakersem i serdecznym. Lewa ręka do lewej skroni dwa palce druga ręką dwa palce prawa skroń. I mas przycisnąć do skroni i masować. Toć nie całą dłonią tylko palcem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, Duchess of Kafeteria napisał: Gdyby to działało to przemysł farmaceutyczny OTC by padl Przemysł może spać spokojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 107 Napisano 23 Sierpień 7 minut temu, murb napisał: Jeśli boli cała plus oczy? Znalazłam: https://ibb.co/VcD0ym4r Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 11 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, murb napisał: Toć nie całą dłonią tylko palcem. Weź tabletkę bo już mnie zaczyna też boleć od samego czytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 26 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, murb napisał: Toć nie całą dłonią tylko palcem. Przycisnąć do skroni i jakbyś rozprowadzała na boki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 11 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, Zzosia napisał: Przycisnąć do skroni i jakbyś rozprowadzała na boki. Ogor ty chyba migreny prawdziwej nie miałeś nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Znalazłam: To może być stres. Pasuje obszar. Relaks muszę mieć albo lody czekoladowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, Zzosia napisał: Przycisnąć do skroni i jakbyś rozprowadzała na boki. Dzięki. Próbuje ale nic z tego nie wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 107 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, Duchess of Kafeteria napisał: Ogor ty chyba migreny prawdziwej nie miałeś nigdy Ja nie wiem czy przy migrenie da się jeszcze patrzeć w telefon. Raczej się leży w ciemnym pomieszczeniu z miską pod ryjokiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 2 minuty temu, Duchess of Kafeteria napisał: Weź tabletkę bo już mnie zaczyna też boleć od samego czytania Nie napiszę ile już tego wzięłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 107 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, murb napisał: Dzięki. Próbuje ale nic z tego nie wychodzi. Ćwiczenia oddechowe i woda/elektrolity. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 11 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, murb napisał: To może być stres. Pasuje obszar. Relaks muszę mieć albo lody czekoladowe. Mi zawsze inba na kafe pomaga się zrelaksowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 26 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, murb napisał: To może być stres. Pasuje obszar. Relaks muszę mieć albo lody czekoladowe. Jak masz migrenę zimny ręcznik na czoło i kark. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Ja nie wiem czy przy migrenie da się jeszcze patrzeć w telefon. Raczej się leży w ciemnym pomieszczeniu z miską pod ryjokiem. To półmigrena albo początek zapalenia zatok. Pokarało mnie za spanie w przeciągu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 412 Napisano 23 Sierpień 8 minut temu, murb napisał: Oczy od strony głowy a nie od drugiej. Mnie też, może to ciśnienie. Zmierzę zaraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, Duchess of Kafeteria napisał: Mi zawsze inba na kafe pomaga się zrelaksowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano 23 Sierpień Uzdrawiam na odległość jajami 🫸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano 23 Sierpień Stary zawsze gadał ze mam ręce gorące jak wegle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 26 Napisano 23 Sierpień 6 minut temu, Duchess of Kafeteria napisał: Ogor ty chyba migreny prawdziwej nie miałeś nigdy Miałem kiedyś migrenę dawno, żadne tabletki nie pomagały przeciwbólowe. Byłem u lekarza przypisał mi w jakiś saszetkach proszek do wody to działało. Do szklanki z wodą wsypywałem proszek z szaszetki. mieszałem i piłem Co to było już nie pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach