Caryca żelkowa 107 Napisano 23 Sierpień 3 minuty temu, murb napisał: To półmigrena albo początek zapalenia zatok. Pokarało mnie za spanie w przeciągu. Aaa, przewiało cię. Na ten typ bólu pomaga tylko zabieg dekapitacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, Zzosia napisał: Miałem kiedyś migrenę dawno, żadne tabletki nie pomagały przeciwbólowe. Byłem u lekarza przypisał mi w jakiś saszetkach proszek do wody to działało. Do szklanki z wodą wsypywałem proszek z szaszetki. mieszałem i piłem Co to było już nie pamiętam Działa do dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 107 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, WỳwaloneJaja napisał: Stary zawsze gadał ze mam ręce gorące jak wegle A ja mam takie zimne, że faceci mi je ogrzewali. A to zboki niewyżyte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: A ja mam takie zimne, że faceci mi je ogrzewali. A to zboki niewyżyte. Ja już nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 11 Napisano 23 Sierpień 2 minuty temu, Zzosia napisał: Miałem kiedyś migrenę dawno, żadne tabletki nie pomagały przeciwbólowe. Byłem u lekarza przypisał mi w jakiś saszetkach proszek do wody to działało. Do szklanki z wodą wsypywałem proszek z szaszetki. mieszałem i piłem Co to było już nie pamiętam No to pomogles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 4 minuty temu, WỳwaloneJaja napisał: Uzdrawiam na odległość jajami 🫸 Przeszło mi!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 107 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, murb napisał: Przeszło mi!!!!! Jak widać dawka atencji równie skuteczna co dezamigren. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 7 minut temu, taka_pokraka napisał: Mnie też, może to ciśnienie. Zmierzę zaraz. Ciśnienie raczej w normie. Z naciskiem na raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, murb napisał: Przeszło mi!!!!! Blik musi pójść bo za darmo nie można oddawać energii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień (edytowany) 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Jak widać dawka atencji równie skuteczna co dezamigren. Żartowałam. Uja tam przeszło. Chciałam sprawić koleżance przyjemność. Edytowano 23 Sierpień przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 26 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, Duchess of Kafeteria napisał: No to pomogles Trzeba iść do lekarza na recepte. Silne jest. Mi jakoś po 1 roku ustało i dawno dawno nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 11 Napisano 23 Sierpień 2 minuty temu, murb napisał: Przeszło mi!!!!! Można się rozejsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, murb napisał: Żartowałam. Uja tam przeszło. aczcualam.sprawic koleżance przyjemność. Też żartowałam. Musisz cierpieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, WỳwaloneJaja napisał: Blik musi pójść bo za darmo nie można oddawać energii Jaki efekt, taki blik. Poszłooo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 107 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, murb napisał: Żartowałam. Uja tam przeszło. Chciałam sprawić koleżance przyjemność. Znaczy się zluzować jej jaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, WỳwaloneJaja napisał: Też żartowałam. Musisz cierpieć. Blik był fałszywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 406 Napisano 23 Sierpień 2 minuty temu, murb napisał: Ciśnienie raczej w normie. Z naciskiem na raczej. Ja mam zazwyczaj niskie, ale nie mogę zmierzyć bo nie ma bateri i nie mogę znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 11 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, Zzosia napisał: Trzeba iść do lekarza na recepte. Silne jest. Mi jakoś po 1 roku ustało i dawno dawno nie mam. A lekarzowi co powie? Recepta potrzebna na to co ogorowi pomogło dawno temu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, murb napisał: Blik był fałszywy. Jak i wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Znaczy się zluzować jej jaja. Żeby jej od napięcia nie zaczęła boleć głowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 107 Napisano 23 Sierpień Mój blik poszedł dziś do Sinsaya. Kupiłam se złoty liść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Ja mam zazwyczaj niskie, ale nie mogę zmierzyć bo nie ma bateri i nie mogę znaleźć. Wyjmij z pilota do telewizora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 26 Napisano 23 Sierpień 4 minuty temu, murb napisał: Przeszło mi!!!!! Zadziałało powinnaś iść do parku albo coś ten teges. Tlenu zażyć nie spalin z ulicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień (edytowany) 2 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Mój blik poszedł dziś do Sinsaya. Kupiłam se złoty liść. A mój blik poszedł do bookinga. Z oczywistych powodów nie napiszę celu mej podróży oraz na zdjęcia nie liczcie. Edytowano 23 Sierpień przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 406 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, murb napisał: Wyjmij z pilota do telewizora. Nie da się tam są 2 małe paluszki a ciśnieniomierz potrzrbuje 4 dużych. Nic będę w niewiedzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 107 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Ja mam zazwyczaj niskie, ale nie mogę zmierzyć bo nie ma bateri i nie mogę znaleźć. Szukaj intensywniej, to ci ciśnienie wzrośnie Ja cierpiałam na głowę dwa dni. To ewidentnie jakaś choroba przenoszona drogą kafeteryjną. Mierzyłam ciśnienie, piłam wodę, brałam tabletki i urwa nic nie pomagało. Potem stwierdziłam, że to pewnie kolejny wariant cierpienia przez kręgosłup szyjny. Poszłam machać szmatą na wieś przed dożynkami i dopiero wtedy przeszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, Zzosia napisał: Zadziałało powinnaś iść do parku albo coś ten teges. Tlenu zażyć nie spalin z ulicy. Popatrzę na park z balkonu. Chyba, że nie będę mogła wytrzymać bo mi się lodów zachciało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 107 Napisano 23 Sierpień 3 minuty temu, murb napisał: Wyjmij z pilota do telewizora. Geniusz!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Nie da się tam są 2 małe paluszki a ciśnieniomierz potrzrbuje 4 dużych. Nic będę w niewiedzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Geniusz!!! TAK! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach