UśpionaAmbona 54 Napisano niedziela o 22:49 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Bo ktoś pewnie to czyta jakiś wariat i specjalnie ci pisze i blokuję ci skrzynkę i salowej. No specjalnie tym z kim widmo sie nie lubi. Ja mam wyłączoną skrzynkę, ale w tamtym tygodniu pół nocy miałam na skrzynce o seksie z ojcem. Masz ojca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano niedziela o 22:49 tak tak oczywiscie czasami ten ktos czeka do 3 w nocy zeby jak widmok pojdzie spac blokowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2497 Napisano niedziela o 22:49 Mi też czaeem ciągle ktoś blokował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2497 Napisano niedziela o 22:50 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Ja mam wyłączoną skrzynkę, ale w tamtym tygodniu pół nocy miałam na skrzynce o seksie z ojcem. Masz ojca? Mam tatę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 54 Napisano niedziela o 22:50 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mi też czaeem ciągle ktoś blokował. Ksyś. Nikt inny. Masz kraty w oknach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 54 Napisano niedziela o 22:52 (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mam tatę. To wkrótce będziesz czytała o fantazjach z ojcem, bo tutaj każdy i każda to przeszli. Wiem, że się boisz, ale ostrzegałam. Edytowano niedziela o 22:52 przez UśpionaAmbona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2497 Napisano niedziela o 22:53 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: tak tak oczywiscie czasami ten ktos czeka do 3 w nocy zeby jak widmok pojdzie spac blokowac Ale blokuję teraz ktoś od godziny albo i dłużej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano niedziela o 22:55 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Mi też czaeem ciągle ktoś blokował. i od kiedy jestes milsza dla krzysia to przestal zgadlem ? on tez czesto blokuje skrzynki zeby udawac zazdrosnych i wyciagnac maila od glu.pich bab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano niedziela o 22:55 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale blokuję teraz ktoś od godziny albo i dłużej. blokuje juz 2 albo 3 osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2497 Napisano poniedziałek o 07:52 8 godzin temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: i od kiedy jestes milsza dla krzysia to przestal zgadlem ? on tez czesto blokuje skrzynki zeby udawac zazdrosnych i wyciagnac maila od glu.pich bab Nie zgadłeś bo od początku jestem dla niego miła Jakieś wariaty mi blokowały i to codziennie po kilka razy. E tam maila to dadzą mu jeśli tylko o niego spyta ale wątpię by mu był potrzebny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 24 Napisano poniedziałek o 12:02 13 godzin temu, UśpionaAmbona napisał: Ja mam wyłączoną skrzynkę, ale w tamtym tygodniu pół nocy miałam na skrzynce o seksie z ojcem. Masz ojca? Masz branie u Ukra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 24 Napisano poniedziałek o 12:03 4 godziny temu, Onaaaa napisał: Nie zgadłeś bo od początku jestem dla niego miła Jakieś wariaty mi blokowały i to codziennie po kilka razy. E tam maila to dadzą mu jeśli tylko o niego spyta ale wątpię by mu był potrzebny. Wiem Owsik blokował na dropsach cały czas zapewno jego fufle też po dropsach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2497 Napisano poniedziałek o 15:40 3 godziny temu, Zzosia napisał: Wiem Owsik blokował na dropsach cały czas zapewno jego fufle też po dropsach No właśnie ale i tak niektórzy są pewni że blokuję ten kogo nie lubią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 54 Napisano poniedziałek o 15:47 (edytowany) 7 godzin temu, Onaaaa napisał: Nie zgadłeś bo od początku jestem dla niego miła Jakieś wariaty mi blokowały i to codziennie po kilka razy. E tam maila to dadzą mu jeśli tylko o niego spyta ale wątpię by mu był potrzebny. Każda z jego rozmówczyń była dla niego miła, a później była następna i następna I ta kolejka jeszcze się nie skończyła. Edytowano poniedziałek o 15:47 przez UśpionaAmbona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2497 Napisano poniedziałek o 15:59 5 minut temu, UśpionaAmbona napisał: Każda z jego rozmówczyń była dla niego miła, a później była następna i następna I ta kolejka jeszcze się nie skończyła. A ty nawet znasz już przyszłość no ciekawe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 54 Napisano poniedziałek o 16:01 (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A ty nawet znasz już przyszłość no ciekawe Chciał ciąć ludzi stąd, za napisanie życzeń. Klaudia była jego ostatnią muza i znam te wcześniejsze. Edytowano poniedziałek o 16:02 przez UśpionaAmbona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2497 Napisano poniedziałek o 16:34 32 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Chciał ciąć ludzi stąd, za napisanie życzeń. Klaudia była jego ostatnią muza i znam te wcześniejsze. Jakich życzeń? Wszystkiego najlepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 54 Napisano poniedziałek o 16:41 6 minut temu, Onaaaa napisał: Jakich życzeń? Wszystkiego najlepszego Życzeń na Święta Bożego Narodzenia. Bawi cię to, więc ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2497 Napisano poniedziałek o 16:44 Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Życzeń na Święta Bożego Narodzenia. Bawi cię to, więc ok. Coś ściemniasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 5 Napisano poniedziałek o 16:48 1 godzinę temu, UśpionaAmbona napisał: Każda z jego rozmówczyń była dla niego miła, a później była następna i następna I ta kolejka jeszcze się nie skończyła. To już ich odpowiedzialność myślę że osoby rozjeżdżające koty są w stanie komuś rozciąć leb toporem znienacka i czemu robić z siebie wiecznie ofiary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 5 Napisano poniedziałek o 16:56 Jak w swojej głowie nie jestes serial killa to coś mi nie pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 5 Napisano poniedziałek o 16:58 (edytowany) I jeszcze wywachaja strach te gady a jak masz intencje przyjazne i gadasz normalnie chyba że zaczynają się pultac to wszystko w porządku nie ingerujesz w ekosystem stada nie naznaczasz uryna itp to da się żyć i nie czeba zbytnio kozaczyc huh Edytowano poniedziałek o 16:59 przez bamboszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 102 Napisano poniedziałek o 18:44 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach