manekin 25 Napisano poniedziałek o 21:28 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 143 Napisano poniedziałek o 21:29 Wabik na obszczymurów blokerów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 15 Napisano poniedziałek o 21:31 Płynę jak sum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 25 Napisano poniedziałek o 21:32 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Wabik na obszczymurów blokerów? Tak. Pytają czemu nie udzielasz się na nerwicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 25 Napisano poniedziałek o 21:32 1 minutę temu, ZapachBabkiBożej napisał: Płynę jak sum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 15 Napisano poniedziałek o 21:33 Przed chwilą, manekin napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 143 Napisano poniedziałek o 21:35 2 minuty temu, manekin napisał: Tak. Pytają czemu nie udzielasz się na nerwicy Kto pyta? Te ułomy blokujące? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 25 Napisano poniedziałek o 21:38 2 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Kto pyta? Te ułomy blokujące? Samica Alfa mowiła, że wpadłaś napisałaś cześć i to tyle. Podobno tam siedzisz i nic nie piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 25 Napisano poniedziałek o 21:39 (edytowany) 6 minut temu, ZapachBabkiBożej napisał: Lubię głaskać sumy, bo są takie mięciutkie i gładkie (nie mają łusek). Edytowano poniedziałek o 21:40 przez manekin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 15 Napisano poniedziałek o 21:40 Przed chwilą, manekin napisał: Lubię głaskać sumy, bo są takie mięciutkie. Fujka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 143 Napisano poniedziałek o 21:44 Przed chwilą, manekin napisał: Samica Alfa mowiła, że wpadłaś napisałaś cześć i to tyle. Podobno tam siedzisz i nic nie piszesz. Nawet chyba skasowałam konto, a przynajmniej nie pamiętam loginu. Wolę ich czytać, fajne dyskusje, a ja to.raczej z kretyńskimi mitomanami mam wymiany zdań Oczywiście to żadna żaluzja do Ciebie, normalnym.też czasem odpowiadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 25 Napisano poniedziałek o 21:45 Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Nawet chyba skasowałam konto, a przynajmniej nie pamiętam loginu. Wolę ich czytać, fajne dyskusje, a ja to.raczej z kretyńskimi mitomanami mam wymiany zdań Oczywiście to żadna żaluzja do Ciebie, normalnym.też czasem odpowiadam Dziś ktoś był pewnie podszyw, albo inna śliwka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 143 Napisano poniedziałek o 21:50 2 minuty temu, manekin napisał: Dziś ktoś był pewnie podszyw, albo inna śliwka No to nie ja. Jakiś kreatywny inaczej z kafe. Dobrej nocy :l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 25 Napisano poniedziałek o 21:52 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: No to nie ja. Jakiś kreatywny inaczej z kafe. Dobrej nocy :l Tak myślałem. Kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach