ZapachBabkiBożej 6 Napisano 2 godziny temu Moje horoskopy gorszym hobby niż chlop grubo po 30 wszczynający śledztwa po nocach związane z uposledzonymi trollami xD normalny jesteś tak. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 0 Napisano 2 godziny temu zadne sledztwa po prostu sie pomylil i tyle czy ja go tropilem przez 2 lata jak mi to wysylal ? poczekalem cierpliwie az sie pomyli i sie pomylil wiec ine bede teraz udawal ze tego nie widze tak horoskopy to dla mnie muł i wodorosty tak samo jak twoje teksty o tym ze nie wiesz jaki ksztalt ma ziemia albo podejscie do szczepien ty sie mozesz dziwic ze ja sie w daje w wymiane wyzwisk ze schizofrenikami a ty se z nimi smieszkujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 0 Napisano 2 godziny temu powiem ci nawet ze juz 40 mam wiec tym bardziej mozesz wyrazic swoje oburzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 6 Napisano 2 godziny temu Przezywasz jakieś pierdy jak typowa baba więc skoncz zgrywac ważniaka gardzącego moimi poglądami bo to w chui zabawne xD zachowujesz się jak baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 6 Napisano 2 godziny temu Ja się nie oburzam bo jestes chłopem krejzi a nie moim wiec co mi do tego skoro innej babie twoje histerie pasują xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ZapachBabkiBożej napisał: Przezywasz jakieś pierdy jak typowa baba więc skoncz zgrywac ważniaka gardzącego moimi poglądami bo to w chui zabawne xD zachowujesz się jak baba no bo sie czesto zachowuje ale to nie znaczy ze nie moge gardzic twoimi pogladami gardze i co mi zrobisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NIGA 0 Napisano 2 godziny temu czy 100 kilowy czołg można nazwać kobietą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ZapachBabkiBożej napisał: Ja się nie oburzam bo jestes chłopem krejzi a nie moim wiec co mi do tego skoro innej babie twoje histerie pasują xD piszesz jej 10 razy na dzien ze to straszny mezalians wiec sie oburzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, NIGA napisał: czy 100 kilowy czołg można nazwać kobietą? to babochlop ale ja nie wiem jak bandzior wyglada i ty penwie tez nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 6 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, obwozny sprzedawca klapkow napisał: no bo sie czesto zachowuje ale to nie znaczy ze nie moge gardzic twoimi pogladami gardze i co mi zrobisz ? Gueno bo mam to w dupie. Bawisz mnie po prostu bo z jednej strony wielki racjonalista blabla z drugiej meska przekupa która gdaka jak kura a to okropnie niemęskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NIGA 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, obwozny sprzedawca klapkow napisał: to babochlop ale ja nie wiem jak bandzior wyglada i ty penwie tez nie nie wiem i średnio mnie to interesuje bo w takiego psychola nawet ja bym chuuja nie włożył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 6 Napisano 1 godzinę temu Czy chudzielca o wzroście sŕajacego psa i tępym wzroku oraz wada wymowy jak u opóźnionego 3 latka można nazwać mężczyzną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NIGA 0 Napisano 1 godzinę temu pytanie nie było w kontekście tej odklejonej ciipy tylko ogólne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ZapachBabkiBożej napisał: Gueno bo mam to w dupie. Bawisz mnie po prostu bo z jednej strony wielki racjonalista blabla z drugiej meska przekupa która gdaka jak kura a to okropnie niemęskie a czy ja twierdzilem ze jestem meski ? nie wiec reklamacja odrzucona. dla ciebie meski to jest taki batyr wiec ciesze sie ze ja nie jestem moim zdaniem ty gustujesz w patologii wiec ciesze sie za kazdym razem jak piszesz o mnie ze to mezalians czuje sie doceniony ze nie zestawiasz mnei w jednym szeregu z jakimis troglodytami ktorzy ci sie podobaja jak jakis batyr czy jacys menele z internetow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, obwozny sprzedawca klapkow napisał: a czy ja twierdzilem ze jestem meski ? nie wiec reklamacja odrzucona. dla ciebie meski to jest taki batyr wiec ciesze sie ze ja nie jestem moim zdaniem ty gustujesz w patologii wiec ciesze sie za kazdym razem jak piszesz o mnie ze to mezalians czuje sie doceniony ze nie zestawiasz mnei w jednym szeregu z jakimis troglodytami ktorzy ci sie podobaja jak jakis batyr czy jacys menele z internetow Jesteś żałosny xD i zawsze ta sama śpiewka. W dodatku całkowicie z dùpy. Kondolencje dla krejzi. Nigdy nie pojmę czym jej zaimponowales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 0 Napisano 1 godzinę temu o juz chyba schizol zalozyl nick zeby zglaszac posty i rano bedzie sie cieszyl ze inni dostali bana a on nie niedlugo bedziesz tak zglaszal swoje ogloszenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wisd00m 0 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, ZapachBabkiBożej napisał: Moje horoskopy gorszym hobby niż chlop grubo po 30 wszczynający śledztwa po nocach związane z uposledzonymi trollami xD normalny jesteś tak. XD jakie po 30? przecież to stary dziad po 40, przed 50 XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ZapachBabkiBożej napisał: Jesteś żałosny xD i zawsze ta sama śpiewka. W dodatku całkowicie z dùpy. Kondolencje dla krejzi. Nigdy nie pojmę czym jej zaimponowales pozdrow patologie w jakiej gustujesz ode mnie p.s. przekaze kondolencje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, wisd00m napisał: jakie po 30? przecież to stary dziad po 40, przed 50 XD czemu serniczku nie piszesz z tego nicku ze zdjeciem magdy przerobionym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NIGA 0 Napisano 1 godzinę temu tak to jest jak nie ma ojcowskiego autorytetu, później masz autystycznego filipka którego zdecydowanie lepiej dla wszystkich łącznie z nim byłoby uśpić, ale nie wolno bo pan żyd musi zarabiać szekle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NIGA 0 Napisano 1 godzinę temu a wieczorna to pewnie siedzi z tym pedałem na jakiś diskordach i uprawia swoje projekcje. u niej tez pewnie stary wyszedł po mleko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 6 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, obwozny sprzedawca klapkow napisał: pozdrow patologie w jakiej gustujesz ode mnie p.s. przekaze kondolencje Ty tej patologii nie dorastasz do guczy więc nie wiem co jej po tych pozdrowieniach. Pomijam już że Twoje rozumowanie jest jak u typowego jełopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 6 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, NIGA napisał: a wieczorna to pewnie siedzi z tym pedałem na jakiś diskordach i uprawia swoje projekcje. u niej tez pewnie stary wyszedł po mleko. Jakichś. Doucz się a potem orędzia tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, NIGA napisał: a wieczorna to pewnie siedzi z tym pedałem na jakiś diskordach i uprawia swoje projekcje. u niej tez pewnie stary wyszedł po mleko. juz ja o to pytalem podobno nie jest z rozbitej rodziny wiec tez nie wiem skad to zacofanie i slabosc do patologii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 6 Napisano 1 godzinę temu Dobra zostawiam was bo smierdzi stulejka i babskim wajbem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NIGA 0 Napisano 1 godzinę temu tak, nie dorastać do pięt prawiczkowi po 30 mieszkającemu po namiotach i łażącemu po charytatywnych guuwnach żeby jedzenie dostać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ZapachBabkiBożej napisał: Ty tej patologii nie dorastasz do guczy więc nie wiem co jej po tych pozdrowieniach. Pomijam już że Twoje rozumowanie jest jak u typowego jełopa. dwa dni temu jakichs 5 mlodych batyrow zab.ilo jednego starego batyra i ludzie tym zyja i biadola wiec kazdy ma swoje zainteresowania i wzroce i niech tak zostanie. ja sie ekscytuje tym kto mnie wyzywa bo jestem egocentrykiem a ty zyjesz zyciem elit czyli jakichs batyrów pewnie jak reszta tego kraju ktora wylewa rzewne łzy bo jakis bandzior zginal i mial dziecko. swoja droga tez beciak jak batyr z tych samych powodow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NIGA 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, obwozny sprzedawca klapkow napisał: juz ja o to pytalem podobno nie jest z rozbitej rodziny wiec tez nie wiem skad to zacofanie i slabosc do patologii resentyment, pewnie była kiedyś w życiu odrzucona przez kogoś kogo postrzegała za wyższego i uroiła sobie że niskie jest wysokie, a wysokie niskie bo tak jest łatwiej zamiast dążyć do ideału i większość ludzi tak robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach