marysienka 6 Napisano 3 godziny temu Ostatnio mój mąż namawiał mnie by opalała się toples ,podczas opalania ściągnął mi majtki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 403 Napisano 2 godziny temu Skorzystaliście z tej ostatnio przyznanej możliwości i zalegalizowaliście związek zawarty za granicą? Gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 943 Napisano 2 godziny temu Czy tylko mnie marysieńka wygląda wypisz, wymaluj jak ogór? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 403 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Czy tylko mnie marysieńka wygląda wypisz, wymaluj jak ogór? Nie, kawał chłopa z niej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 943 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Nie, kawał chłopa z niej. Haha to samo napisałam w innym temacie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 403 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Haha to samo napisałam w innym temacie. Myślę że wiadomo o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 260 Napisano 8 minut temu Ero topi się i znika jak lodowiec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach