poj3bany 3 Napisano 28 Sierpień Jak widać jestem nowym użytkownikiem. Chciałem to zaznaczyć na wstępie, żeby uciąć wasze podejrzenia i uspic czujność. Pewnie się zastanawiacie jak się tutaj dostałem? O dziwo nie przez magiczny portal z innego wymiaru, tylko google mnie skierowało tutaj. Zrobiłem szybki przegląd forum i zauważyłem, że przebywa tutaj sporo ciekawych, empatycznych, sympatycznych, inteligentnych i pomocnych osób. Tematów jest wiele, od takich luźniejszych dotyczących życia codziennego, do poważniejszych skłaniających do refleksji. Wiedziałem, że moderacja i admini, są czujni jak studenci na wykładzie o 8 rano w poniedziałek i forum hula bez żadnych zakłóceń. Powiem tak, fajnie tu. Liczę na ciepłe przyjęcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drakaxd 3 Napisano 28 Sierpień malowany daruj sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 39 Napisano 28 Sierpień malowany czy gina udaje chlopa ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano 28 Sierpień Podbije i witamy świeżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poj3bany 3 Napisano 28 Sierpień Wybrali was, żebyście się ze mną przywitali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2522 Napisano 28 Sierpień Ta piosenka tutaj pasuje: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drakaxd 3 Napisano 28 Sierpień 1 minutę temu, poj3bany napisał: Wybrali was, żebyście się ze mną przywitali? lubisz milfy 40 i 50+? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poj3bany 3 Napisano 28 Sierpień 2 minuty temu, obwozny sprzedawca klapkow napisał: malowany czy gina udaje chlopa ? Takie rzeczy się tutaj dzieją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Austin 4 Napisano 28 Sierpień Też jestem nowy huhuh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poj3bany 3 Napisano 28 Sierpień Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ta piosenka tutaj pasuje: Do ciebie lepiej, ale wierzę, że z czasem sama dojdziesz do takich wniosków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano 28 Sierpień 3 minuty temu, poj3bany napisał: Wybrali was, żebyście się ze mną przywitali? Ponury Książe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poj3bany 3 Napisano 28 Sierpień 2 minuty temu, Austin napisał: Też jestem nowy huhuh Chciałem podbić, ale zapomniałem jakiej jestem płci hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 39 Napisano 28 Sierpień 2 minuty temu, drakaxd napisał: lubisz milfy 40 i 50+? juz nie udajesz 20 latki ? ty tez donosilas i masz bana widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poj3bany 3 Napisano 28 Sierpień Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Ponury Książe? Zdemaskowany. Projekt zakończony. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano 28 Sierpień (edytowany) 1 minutę temu, poj3bany napisał: Zdemaskowany. Projekt zakończony. Wiedziałam Edytowano 28 Sierpień przez TymczasowaFarfeluna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2522 Napisano 28 Sierpień 2 minuty temu, poj3bany napisał: Do ciebie lepiej, ale wierzę, że z czasem sama dojdziesz do takich wniosków. Jak szopuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano 28 Sierpień 1 minutę temu, obwozny sprzedawca klapkow napisał: juz nie udajesz 20 latki ? ty tez donosilas i masz bana widze Kto to? Klaudia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poj3bany 3 Napisano 28 Sierpień 4 minuty temu, drakaxd napisał: lubisz milfy 40 i 50+? To podryw? Chcesz mnie brać z matką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drakaxd 3 Napisano 28 Sierpień 1 minutę temu, obwozny sprzedawca klapkow napisał: juz nie udajesz 20 latki ? ty tez donosilas i masz bana widze lol nie pytam o siebie ty deklu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano 28 Sierpień Płynna płeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drakaxd 3 Napisano 28 Sierpień Przed chwilą, poj3bany napisał: To podryw? Chcesz mnie brać z matką? pytam dla starszych koleżanek tutejszych XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poj3bany 3 Napisano 28 Sierpień Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jak szopuś To pseudonim operacyjny? Krzyś w kominiarce hobbistycznie lata po rejonie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 39 Napisano 28 Sierpień (edytowany) 2 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Kto to? Klaudia? tak przyszla pomoc moonowi bo nie mogl usunac tematu bo moderacja mu nie chciala pomoc to chociaz klaudia przybyla z pomoca Edytowano 28 Sierpień przez obwozny sprzedawca klapkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poj3bany 3 Napisano 28 Sierpień Przed chwilą, drakaxd napisał: pytam dla starszych koleżanek tutejszych XD Dobra koleżanka z Ciebie, ale chyba potrafią się same odezwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano 28 Sierpień Przed chwilą, obwozny sprzedawca klapkow napisał: tak przyszla pomoc moonowi bo nie mogl usunac tematu bo moderacja mu nie chciala pomoc to chociaz klaudia przybywal z pomoca Pilnuje Moona, żeby znowu nie fantazjował o mnie i Krejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 39 Napisano 28 Sierpień 2 minuty temu, drakaxd napisał: lol nie pytam o siebie ty deklu XD brzmisz jakbys byla zainteresowana wiem ze nie dla siebie daniel ale zawsze mozna poudawac babe czyz nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2522 Napisano 28 Sierpień Przed chwilą, poj3bany napisał: To pseudonim operacyjny? Krzyś w kominiarce hobbistycznie lata po rejonie? To twój synek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poj3bany 3 Napisano 28 Sierpień 2 minuty temu, Mamucha napisał: Płynna płeć Coś w ten deseń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poj3bany 3 Napisano 28 Sierpień Przed chwilą, Onaaaa napisał: To twój synek. Swoje dziecko mi próbujesz wcisnąć, czy alimenty chcesz wyłudzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poj3bany 3 Napisano 28 Sierpień Odbij typiarko. Nie znam cię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach