TymczasowaFarfeluna 49 Napisano 28 Sierpień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poj3bany 3 Napisano 28 Sierpień Jakieś problemy techniczne i nastąpiła awaria strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2518 Napisano 28 Sierpień 2 minuty temu, poj3bany napisał: Swoje dziecko mi próbujesz wcisnąć, czy alimenty chcesz wyłudzić? Ty masz swoje i nie wyrzekaj sie jego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 29 Napisano 28 Sierpień Malowany nawet nie potrafi dobrze projektu poprowadzić. Cienizna :D Ten Ponury to nawet nie kojarzyłby imienia Widmo itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poj3bany 3 Napisano 28 Sierpień 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ty masz swoje i nie wyrzekaj sie jego. To twoje. Zabieraj mi ten wózek stąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poj3bany 3 Napisano 28 Sierpień 1 minutę temu, big bu napisał: Malowany nawet nie potrafi dobrze projektu poprowadzić. Cienizna :D Ten Ponury to nawet nie kojarzyłby imienia Widmo itd. Cześć. Chcesz się bić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano 28 Sierpień Papjezak odwal się od mojego pasierba i wracaj do swojego gita i wierszoklety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Austin 4 Napisano 28 Sierpień Malowany ma zmarszczę na czole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano 28 Sierpień Zrobi se makijaż męski i botoks wszczyknie będzie git Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano 28 Sierpień 1 minutę temu, Mamucha napisał: Papjezak odwal się od mojego pasierba i wracaj do swojego gita i wierszoklety Nudzi ją Krzyś i woli być tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano 28 Sierpień Jeszcze odbyt mu wybiele i będzie metro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poj3bany 3 Napisano 28 Sierpień 1 minutę temu, Austin napisał: Malowany ma zmarszczę na czole Pewnie dużo myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Austin 4 Napisano 28 Sierpień Ale on ma lwią od złoszczenia się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poj3bany 3 Napisano 28 Sierpień Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Nudzi ją Krzyś i woli być tutaj Ile można opowiadać o Jukonie tą samą śpiewkę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 29 Napisano 28 Sierpień 1 minutę temu, Mamucha napisał: Papjezak odwal się od mojego pasierba i wracaj do swojego gita i wierszoklety Dlaczego pretensje masz do innych, że dali się nabrać, a nie do niego samego skoro udaje Ponurego? Hm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano 28 Sierpień Bo jest lwem a nie panienka proste. Pożyczysz mu malowidła i będzie piękny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano 28 Sierpień Przed chwilą, poj3bany napisał: Ile można opowiadać o Jukonie tą samą śpiewkę. Włosy będzie mu obcinać, bo Widmo nie ma na fryzjera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2518 Napisano 28 Sierpień 5 minut temu, poj3bany napisał: To twoje. Zabieraj mi ten wózek stąd. Ależ spokojnie nie mam wózka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano 28 Sierpień 1 minutę temu, big bu napisał: Dlaczego pretensje masz do innych, że dali się nabrać, a nie do niego samego skoro udaje Ponurego? Hm? Cycu nie dzwon dont kolmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 29 Napisano 28 Sierpień 1 minutę temu, Mamucha napisał: Jeszcze odbyt mu wybiele i będzie metro Od zawsze czułem, że masz naturę rasowego butcha Strapony też u Was wejdą w grę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano 28 Sierpień 2 minuty temu, big bu napisał: Od zawsze czułem, że masz naturę rasowego butcha Strapony też u Was wejdą w grę? A co cie to cycu. Drugi libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poj3bany 3 Napisano 28 Sierpień Jestem lwem mięsożernym wrraaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poj3bany 3 Napisano 28 Sierpień 9 minut temu, Austin napisał: Malowany ma zmarszczę na czole A ty na dopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano 28 Sierpień Przed chwilą, poj3bany napisał: A ty na dopie Pomaluje cię tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Austin 4 Napisano 28 Sierpień 1 minutę temu, poj3bany napisał: A ty na dopie Nie masz podbicia do mnie cwelsonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano 28 Sierpień Wyjdz menelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano 28 Sierpień 2 minuty temu, poj3bany napisał: A ty na dopie Nie reaguj.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach