Austin 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) mi się wydaje że po alkoholu jestem lepszym człowiekiem i kocham wszystkich Edytowano 1 godzinę temu przez Austin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 13 Napisano 1 godzinę temu Bez wzajemności menelico binarna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocia mama przegrała 0 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Austin 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Mamucha napisał: Bez wzajemności menelico binarna Nie podniecaj sie, bo kafeterii to nie dotyczy. Edytowano 1 godzinę temu przez Austin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 112 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Austin napisał: mi się wydaje że po alkoholu jestem lepszym człowiekiem i kocham wszystkich I wszystkie kobiety piękne są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Austin napisał: Nie podniecaj sie, bo kafeterii to nie dotczy, Nie staje mi zapomnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Austin 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Margherite napisał: I wszystkie kobiety piękne są Oł jea a zwlaszca Ty Maregaritko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 13 Napisano 1 godzinę temu Menelica znowu nayebana alert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 112 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Austin napisał: Oł jea a zwlaszca Ty Maregaritko Ojej jej. Dziękuję 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Austin 2 Napisano 1 godzinę temu Czy choć raz może ktoś mnie tu nie obrażać, Zróbmy dzie dzecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 13 Napisano 1 godzinę temu Nie ma takiej możliwości obecnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 19 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Austin napisał: Czy choć raz może ktoś mnie tu nie obrażać, Zróbmy dzie dzecka Dzień Dziecka? To 1 czerwca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RĘKA FARMERA 0 Napisano 7 minut temu 1 godzinę temu, Austin napisał: mi się wydaje że po alkoholu jestem lepszym człowiekiem i kocham wszystkich JEDYNE SUKCESY TO DOSTAŁAŚ WPJERDOL I STRACIŁAŚ PRAWA RODZICIELSKIE XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 13 Napisano 6 minut temu Ten alkohol to chyba bliźni muszą wypic żeby zobaczyć w tym ścieku postać ludzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drakaxd 3 Napisano 2 minuty temu 2 minuty temu, RĘKA FARMERA napisał: JEDYNE SUKCESY TO DOSTAŁAŚ WPJERDOL I STRACIŁAŚ PRAWA RODZICIELSKIE XD też znam ludzi którzy synem lub córką nazywają psy lub koty, teraz to popularne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach