Mamucha 17 Napisano piątek o 22:30 To idealna nazwą dla twojej firmy detektywa grubych bab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 29 Napisano piątek o 22:31 Przed chwilą, Mamucha napisał: To idealna nazwą dla twojej firmy detektywa grubych bab juz mi to pisalas wiec po co sie powtarzasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 17 Napisano piątek o 22:31 Weszles w jakiś portal zapętlenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 17 Napisano piątek o 22:31 Przed chwilą, obwozny sprzedawca klapkow napisał: juz mi to pisalas wiec po co sie powtarzasz ? Żeby móc założyć temat. Jesteś drażliwy jak stara panna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 29 Napisano piątek o 22:35 2 minuty temu, Mamucha napisał: Żeby móc założyć temat. Jesteś drażliwy jak stara panna jestem stary kwaler to gorzej niz panna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach