VenusHorizon44 74 Napisano sobota o 17:11 Kupiłem po zeta tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 74 Napisano sobota o 17:12 Chyba widziałem elke taka szeroka z lous viton torbom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 40 Napisano sobota o 17:12 Gdzie tak tanio? Jutro niedziela handlowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 74 Napisano sobota o 17:13 Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Gdzie tak tanio? Jutro niedziela handlowa Jutro nie idę w poniedziałek może jak dojdzie 5gier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 17 Napisano sobota o 17:14 Po 2 ponczko się nie opłaca isc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 74 Napisano sobota o 17:14 Ostatnio zainwestowalem w fajny tytuł myślę że może wystrzekic na 2-4tys za sztukę w ciągu dekady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 40 Napisano sobota o 17:15 Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Jutro nie idę w poniedziałek może jak dojdzie 5gier Ja jutro śpię i ładuje akumulator. Ale pewnie znowu wcześnie się obudzę i tyle będzie spania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 74 Napisano sobota o 17:15 Przed chwilą, Mamucha napisał: Po 2 ponczko się nie opłaca isc No ale inpostu 2 gry miałem do odbioru niedziela 10:16 a wolę się wyspac jutro do 11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 17 Napisano sobota o 17:16 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: No ale inpostu 2 gry miałem do odbioru niedziela 10:16 a wolę się wyspac jutro do 11 Aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 74 Napisano sobota o 17:22 Jeszcze 2-3szt som tej gry w amazon no ale odchodze od dublowania się nawet po 10zl a vo dopiero 80 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 12 Napisano sobota o 17:23 Ja całā blachę pizzy zjadłem xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 74 Napisano sobota o 17:37 13 minut temu, Doctor Evil napisał: Ja całā blachę pizzy zjadłem xd Zaraz zjem z kawą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 12 Napisano sobota o 17:38 Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Zaraz zjem z kawą Ja jem szarlotkę z miętą z ogródka, a pączki z nadzieniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 74 Napisano sobota o 17:42 3 minuty temu, Doctor Evil napisał: Ja jem szarlotkę z miętą z ogródka, a pączki z nadzieniem? W polewie mlecznej tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 12 Napisano sobota o 17:44 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: W polewie mlecznej tylko Niezle xd. Dawno nie jadłem takich. Kawę o tej porze, to do rana nie śpisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 597 Napisano sobota o 17:45 33 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Kupiłem po zeta tak Jedź dalej te paczki, a niebawem zostaniesz gwiazdą TV. Historia wielkiej wagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2510 Napisano sobota o 17:46 7 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Zaraz zjem z kawą Kawy też bym sie napiła ale ekspres mi sie zepsuł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 12 Napisano sobota o 17:47 A rozpuszczalna z mlekiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 74 Napisano sobota o 17:48 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Kawy też bym sie napiła ale ekspres mi sie zepsuł. Ja ostatnio oburzylem cały tiktoka że mam pralke 20lat i działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2510 Napisano sobota o 17:50 Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Ja ostatnio oburzylem cały tiktoka że mam pralke 20lat i działa Bo ty tej pralki prawie nie używasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2510 Napisano sobota o 17:50 2 minuty temu, Doctor Evil napisał: A rozpuszczalna z mlekiem? No chyba taką sobie zrobię ale ona jest gorsza trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 74 Napisano sobota o 17:51 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Bo ty tej pralki prawie nie używasz Jak nowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 12 Napisano sobota o 17:51 Przed chwilą, Onaaaa napisał: No chyba taką sobie zrobię ale ona jest gorsza trochę. No jest, ale mozna dosypać dużo kawy i mocniejsza niż z ekspresu wtedy chyba ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 40 Napisano sobota o 17:52 Przed chwilą, Onaaaa napisał: No chyba taką sobie zrobię ale ona jest gorsza trochę. Zawsze możesz wypić wirtualnie kawę z Widmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2510 Napisano sobota o 17:56 3 minuty temu, Doctor Evil napisał: No jest, ale mozna dosypać dużo kawy i mocniejsza niż z ekspresu wtedy chyba ; p Chciałam taką latte machiato z pianką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 12 Napisano sobota o 17:57 (edytowany) Przed chwilą, Onaaaa napisał: Chciałam taką latte machiato z pianką. Aa też lubię, u mamy piję taką cappucino z pianką mleczną z ekspresu, niezła jest. Edytowano sobota o 17:57 przez Doctor Evil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2510 Napisano sobota o 17:58 6 minut temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Zawsze możesz wypić wirtualnie kawę z Widmo Mogę każdą z nim wypić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 12 Napisano sobota o 18:06 Ja piłem kawe, energetyki, a teraz lubie mocno schlodzone piwo z butelki, ale z prostym składem. Żywiec jest extra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2510 Napisano sobota o 18:07 7 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Jak nowa Mi sie jeszcze nigdy pralka nie zepsuła. Jedynie jakieś małe problemy były. Tylko że zawsze miałam maksymalnie z 5 lat i się przeprowadzałam i pralka tam zostawała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 12 Napisano sobota o 18:07 (edytowany) Kiedyś w pubie w Anglii lubiłem pić truskawkowo limonkowy szwedzki cydr Koppaberg, taki różowy kolor, i do tego zawsze prosiłem o kufel lodu w osobnej szklance, i potem takie schłodzone mm ale faza potem ale kiedyś £2 za kufel, wypiłem 5 i nagle tyle radości, a na twarzy cały różowy Edytowano sobota o 18:08 przez Doctor Evil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach