Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Unhallowed

Ala mucho nie gryź mnie

Polecane posty

Gienia nie jest zła tylko rozni sie od kur przyjmujacych poze ofensywna ze wzgledu na te roznice hm

• Thanks 1

Nie wiem jak można mieć ogrod ja na weeekend do rodziców przyjechałam i tatuś poprosił mnie że jak będę miała czas to żeby malwy poucinać, to tak się napociłam i nawiedzałam, że po co mi to. 

2 minuty temu, Unhallowed napisał:

Nie wiem jak można mieć ogrod ja na weeekend do rodziców przyjechałam i tatuś poprosił mnie że jak będę miała czas to żeby malwy poucinać, to tak się napociłam i nawiedzałam, że po co mi to. 

Procenty z ciebie wychodzą.. Często tutaj cisnęłaś innym, że się pocą przy pisaniu postów. Tymczasem, ciebie łapie potliwość przy ścinaniu malwy 😄 

• Haha 1

37 minut temu, Caryca żelkowa napisał:

I sumienie 😄

W tym roku ani jeden komar mnie nie ugryzł. Widmo robił tutaj kiedyś rozprawki, że komarzyce gryzą tylko tych co chleją 🫢 

mnie nie gryza ale jak gryzly to sobie mowilam ze to dlatego, ze mam slodka krew do wypicia przez nosferatu huh

da sie, tylko musza byc odpowiedni ludzie ktorzy nie czujom zagrozenia w swoich cycofonach ani konkurencji a gady czuja sie zagrozone i atakuja oraz wystawiaja zembiska zanim zrobisz to pierwsze/a:O

ogolem z wiekiem coraz mniej zostaje w ludziach humanizmu oraz intelektualnego zainteresowania, ich mozgi robia sie coraz bardziej gadzie:/

15 minut temu, Unhallowed napisał:

W wieku 31 lat umęczyłaś się przy ścinaniu kwiatów (upewniam się, że dobrze zrozumiałam)?...

• Haha 1

12 minut temu, Speed of sound napisał:

Caryca na nerwicy wrzucila foto niedawno, jak trzyma kwiatka, to była ogromna łapa, to chyba kawał baby.

Ale ty kłamiesz, Pieprz wrzucała tu swoją dłoń, określiłabym ją jako "dziecinną" w typie. 

6 minut temu, Speed of sound napisał:

Ja tam widziałem grubą łapę

okragła maslana łapa chetna do lania innych po pysku huh

• Haha 1

8 minut temu, Nowe przygody króliczka napisał:

W wieku 31 lat umęczyłaś się przy ścinaniu kwiatów (upewniam się, że dobrze zrozumiałam)?...

Pożegnałyśmy się. So? Szukasz zaczepki?

Też już pewnie urosłaś, będąc w urojonej ciąży 😂

Skoro urojona, to jak można od niej "urosnąć". Poza tym jakakolwiek ciąża to nie twoja bajka, ani zmartwienie i nigdy nie będzie, jak wiemy :) 

Dłoń Pieprz była na pewno niewielka, nie oceniam pulchności. Natomiast na pewno ona nie ma żadnej graby męskiej, stopy też ma o niewielkim rozmiarze. Więc pewnie kłamiesz, bo jesteś mendą. Albo tak jak kiedyś przy fotce z marchewką, na zdjęciu była dłoń jej męża, a hejterzy nakręcili hejt na nią. 

2 minuty temu, Nowe przygody króliczka napisał:

Serio mnie to mocno zaintrygowało. 

Malwy potrafią być grube przy trzonie i potrzeba krzepy w dłoni, by je uciąć nożycami. Zrobiłam co swoje, polecam tobie również jakąś aktywność, skoro zaczepiasz. Lubię ogród ale nie lubię w nim robić. Mam przymus? Nie. 

nie widzialam tego zdjecia akurat ale z tego co sie zdazylo zauwazyc tutaj to malo subtelna, grubo ciosana reka przemocowej baby ktora najchetniej kazda niesubordynacje karałaby lisciem w twarz

Edytowano przez bamboszki

Przed chwilą, Unhallowed napisał:

Malwy potrafią być grube przy trzonie i potrzeba krzepy w dłoni, by je uciąć nożycami. Zrobiłam co swoje, polecam tobie również jakąś aktywność, skoro zaczepiasz. Lubię ogród ale nie lubię w nim robić. Mam przymus? Nie. 

Ale ja ci już kiedyś wymieniłam, co lubię robić, jeśli chodzi o aktywność, choć u mnie ma to wymiar rekreacyjny, nie poważny jak u mojego wysportowanego męża, teraz też wiadomo inaczej to wygląda. Ty o ile pamiętam pisałaś, że chodzisz nad rzeczkę, więc dziękuję za polecajkę, też lubię spacery, ale to nie buduje kondycji. 

Defekacja i flatulencja charakteryzują się tym, że:

1. Są związane z częścią ciała bardzo intymną (odbytem)

2. Normalnie powinny przynosić ulgę, odprężenie

3. Związany jest z nimi specyficzny, niemiły zapach

4. Towarzyszy im "wstydliwy", zabawny dźwięk

5 minut temu, Unhallowed napisał:

Nie są wcale grube. Jesteś na kacu, słaba, niedopchnięta i niedopita. 

Chyba dlatego zaczepisz ciągle innych 😄 

https://zapodaj.net/plik-b46Lb9o3fC

• Like 1

Posiadanie potomstwa z nie-Aspijką nie jest dla mnie atrakcyjne. Ten artykuł o małżeństwie dwóch Aspich, co mają troje dzieci (też Aspich) bardzo podoba się mojej psychice.

7 minut temu, Nowe przygody króliczka napisał:

Ale ja ci już kiedyś wymieniłam, co lubię robić, jeśli chodzi o aktywność, choć u mnie ma to wymiar rekreacyjny, nie poważny jak u mojego wysportowanego męża, teraz też wiadomo inaczej to wygląda. Ty o ile pamiętam pisałaś, że chodzisz nad rzeczkę, więc dziękuję za polecajkę, też lubię spacery, ale to nie buduje kondycji. 

Co mnie to obchodzi? Żegnam.

Kogo to intere

No chyba wtedy ją, bo mój post wziął się wtedy też nie z sufitu, ale z jakiejś jej uwagi. Poza tym nauczać o aktywności moze mnie jakaś fitneska a nie ewidentnie mało ruchliwa laska z nadwagą. 

Poza tym - ty nie czytasz. Nie zapomnij o "wybrałeś ignorowanie..." 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się