krejzi ejżyn gerl 8 Napisano poniedziałek o 21:53 Podobna do mojej nauczycielki niemca więc dam nawet 7/10 ale szczerze to mało widać spod tej tapety więcej tapety niż much w mieszkaniu leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 8 Napisano poniedziałek o 21:55 Do 2015 znam kawałki ale potem już przestałem śledzić i w sumie wolę nawet nie wiedzieć co za gie teraz jest na szczycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 64 Napisano poniedziałek o 21:57 (edytowany) 3 minuty temu, krejzi ejżyn gerl napisał: Podobna do mojej nauczycielki niemca więc dam nawet 7/10 ale szczerze to mało widać spod tej tapety więcej tapety niż much w mieszkaniu leżaka A mnie w dziecinstwie się podobała. Taka laleczka. 2006 Edytowano poniedziałek o 21:57 przez Unhallowed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 116 Napisano poniedziałek o 22:02 1 godzinę temu, homosuperior napisał: masz syna ? Wozisz nocnik w tirze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 8 Napisano poniedziałek o 22:04 6 minut temu, Unhallowed napisał: A mnie w dziecinstwie się podobała. Taka laleczka. 2006 No jest ok ale jak już to w tym typie wolę Britney 6 minut temu, Unhallowed napisał: A mnie w dziecinstwie się podobała. Taka laleczka. 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 64 Napisano poniedziałek o 22:07 (edytowany) 2 minuty temu, krejzi ejżyn gerl napisał: No jest ok ale jak już to w tym typie wolę Britney Ach też ładna była. Nie to co włóczka paryska Edytowano poniedziałek o 22:07 przez Unhallowed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 28 Napisano poniedziałek o 22:08 struktura rzeczywistosci niestety jest tu rozpjerdolona i strach gadac z kimkolwiek zeby podreczne, krejzi i libed ze slinotokiem nie zaczeli kwiczec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 28 Napisano poniedziałek o 22:10 nie chce sie kazan wykladow i pouczen i zeby ktos ze sraczkom i slinotokiem ci wypluwal sciany tekstu i wydawal polecenia oesu juz lepiej nic nie pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 64 Napisano poniedziałek o 22:10 (edytowany) 1 minutę temu, bamboszki napisał: nie chce sie kazan wykladow i pouczen i zeby ktos ze sraczkom i slinotokiem ci wypluwal sciany tekstu i wydawal polecenia oesu juz lepiej nic nie pisac Tu w ogóle strach cokolwiek napisac, bo cię zjedzą żywcem za nic. Edytowano poniedziałek o 22:11 przez Unhallowed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 28 Napisano poniedziałek o 22:11 nvm mnie libed nie roocha a krejzi tez mi obojetna to oni sie nadmiernie interesowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano poniedziałek o 22:11 Przed chwilą, Unhallowed napisał: Tu w ogóle steach cokolwiek nappisac, bo cię zjedzą żywcem za nic. Popraw to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 28 Napisano poniedziałek o 22:11 nie doceniali ze czlowiek sie staral byc pokojowy tylko narzucaja swoje zdanie wszystkim 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 64 Napisano poniedziałek o 22:13 1 minutę temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Popraw to. Poprawiłam zanim to uwzględniłaś, ŁYSA PAŁO 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano poniedziałek o 22:15 1 minutę temu, Unhallowed napisał: Poprawiłam zanim to uwzględniłaś, ŁYSA PAŁO O 9 zaczyna się rozpoczęcie roku szkolnego 2026. Nie obrażam cię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 8 Napisano poniedziałek o 22:19 11 minut temu, Unhallowed napisał: Ach też ładna była. Nie to co włóczka paryska Krejzi to się ostatnio chwaliła że wygląda 'jak azjatka' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 64 Napisano poniedziałek o 22:19 4 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: O 9 zaczyna się rozpoczęcie roku szkolnego 2026. Nie obrażam cię. Skąd wiesz gdzie pracuje i jakie mam obowiązki, ogarnij się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 28 Napisano poniedziałek o 22:21 1 minutę temu, Unhallowed napisał: Skąd wiesz gdzie pracuje i jakie mam obowiązki, ogarnij się a z tym dzieckiem to jak to bylo, pieseła tak nazwałas ja mowie na kota dzidzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 8 Napisano poniedziałek o 22:22 Trzeba łysych.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 64 Napisano poniedziałek o 22:23 Przed chwilą, bamboszki napisał: a z tym dzieckiem to jak to bylo, pieseła tak nazwałas ja mowie na kota dzidzia No tak. Synuś mój dalej żyje i ma się dobrze, ale nie jest zemną. Ma kufę długą pyszczek. Żaden ludzik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 8 Napisano poniedziałek o 22:24 2 minuty temu, bamboszki napisał: a z tym dzieckiem to jak to bylo, pieseła tak nazwałas ja mowie na kota dzidzia Bo kot zastępuje ci dziecko ot co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 28 Napisano poniedziałek o 22:25 Przed chwilą, krejzi ejżyn gerl napisał: Bo kot zastępuje ci dziecko ot co blablabla utkaj pieczare cieciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 116 Napisano poniedziałek o 22:26 6 minut temu, krejzi ejżyn gerl napisał: Krejzi to się ostatnio chwaliła że wygląda 'jak azjatka' Moze jak ten azjata z kac vegas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 8 Napisano poniedziałek o 22:27 Przed chwilą, Mamucha napisał: Tylko idjota kompletny widzi w kocie bądź psie zastąpienie dziecka. Gdy kobieta chce mieć dziecko zamiast kota to się zapladnia przy pomocy chlopa. Nic prostszego. Jesteś taki żałosny Ciagle widzę Julki w wózkach a w środku szczeniak. Ty nie widujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 64 Napisano poniedziałek o 22:29 Wieczorna jest okropnie wulgarna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 64 Napisano poniedziałek o 22:29 Beztroska roku 2014 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 8 Napisano poniedziałek o 22:33 Velvet kemysczri kojarzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 64 Napisano poniedziałek o 22:35 Hihi do tej pory leci ostatnio w aucie słyszałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
homosuperior 10 Napisano poniedziałek o 22:50 15 minut temu, Unhallowed napisał: Hihi do tej pory leci ostatnio w aucie słyszałam twoj synus to pies ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 64 Napisano poniedziałek o 23:18 Absolutely Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 119 Napisano wtorek o 04:48 Moja ulubiona piosenka tej artystki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach