WyẁaloneJaja 5 Napisano 3 godziny temu Jesteś. Od takich pasożytów uciekam w realu tym jestes dumba. Na co komu energia takiej larwy astralnej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 3 godziny temu Babok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motherfucker 2 Napisano 3 godziny temu sukub to chyba hot koorewka jakas a nie dziobak dusiołek ma pysk kuprem nadrabia jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 3 godziny temu Karnak w odbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: Jesteś. Od takich pasożytów uciekam w realu tym jestes dumba. Na co komu energia takiej larwy astralnej Żeby skończyć ze szczęścia w przepaść wiekuistą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, manekin napisał: Żeby skończyć ze szczęścia w przepaść wiekuistą Wielka czarna dziura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 111 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: Wielka czarna dziura już się tak nie reklamuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: już się tak nie reklamuj Potrzebuje dźwigni handlu by mnie uniósł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 111 Napisano 3 godziny temu 31 minut temu, WyẁaloneJaja napisał: Babok Posłuchaj i zaśnij! Posłuchaj i śpij! Bo nie ma Baboków. Jestem ja i Ty, Jestem ja i Ty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: Posłuchaj i zaśnij! Posłuchaj i śpij! Bo nie ma Baboków. Jestem ja i Ty, Jestem ja i Ty! Nie chce spać i nie manipuluj bo są baboki i strzygi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 111 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: Nie chce spać i nie manipuluj bo są baboki i strzygi oni twierdzą, że nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 3 godziny temu Oni nic nie wiedza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wicked Wonderland 10 Napisano 3 godziny temu Bo masz za uszami temu nie zaśneisz prędko. Karma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 3 godziny temu Miód mam chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach