WyẁaloneJaja 5 Napisano 1 godzinę temu Jesteś. Od takich pasożytów uciekam w realu tym jestes dumba. Na co komu energia takiej larwy astralnej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 1 godzinę temu Babok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motherfucker 2 Napisano 1 godzinę temu sukub to chyba hot koorewka jakas a nie dziobak dusiołek ma pysk kuprem nadrabia jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 1 godzinę temu Karnak w odbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: Jesteś. Od takich pasożytów uciekam w realu tym jestes dumba. Na co komu energia takiej larwy astralnej Żeby skończyć ze szczęścia w przepaść wiekuistą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, manekin napisał: Żeby skończyć ze szczęścia w przepaść wiekuistą Wielka czarna dziura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 111 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: Wielka czarna dziura już się tak nie reklamuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: już się tak nie reklamuj Potrzebuje dźwigni handlu by mnie uniósł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 111 Napisano 41 minut temu 31 minut temu, WyẁaloneJaja napisał: Babok Posłuchaj i zaśnij! Posłuchaj i śpij! Bo nie ma Baboków. Jestem ja i Ty, Jestem ja i Ty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 39 minut temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: Posłuchaj i zaśnij! Posłuchaj i śpij! Bo nie ma Baboków. Jestem ja i Ty, Jestem ja i Ty! Nie chce spać i nie manipuluj bo są baboki i strzygi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 111 Napisano 36 minut temu 2 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: Nie chce spać i nie manipuluj bo są baboki i strzygi oni twierdzą, że nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 36 minut temu Oni nic nie wiedza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wicked Wonderland 10 Napisano 35 minut temu Bo masz za uszami temu nie zaśneisz prędko. Karma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 34 minuty temu Miód mam chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach