WyẃaloneJaja 7 Napisano 4 godziny temu Soł aj ges ał bi liwyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 4 Napisano 4 godziny temu Skowyt twoj bedzie glośny, jestem tego pewny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 7 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 105 Napisano 4 godziny temu Pewny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 7 Napisano 3 godziny temu Olej został wylany na schody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 7 Napisano 2 godziny temu 🫀🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 4 Napisano 2 godziny temu Wygrałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 7 Napisano 2 godziny temu Chyba w bierki z babcia na niedzielnym obiedzie. Odjazd smieciok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 7 Napisano 2 godziny temu Żegnaj na zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Olej został wylany na schody. Gdzie wylałaś ten olej, psychopatko??? Jeśli cokolwiek się komuś stanie, mam screena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 0 Napisano 1 godzinę temu A ta postać w awatarze jest zupełnie do ciebie niepodobna, bo jesteś czarna i niska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 0 Napisano 59 minut temu Już kiedyś wysmarowałaś kratkę ściekową fekaliami, wiem że to ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach