WyẃaloneJaja 25 Napisano czwartek o 21:35 Takie słowo. Czego się spodziewaliście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 34 Napisano czwartek o 21:38 Bolcòwna czego spodziewaćie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano czwartek o 21:38 Po tobie? Palca osŕanca ci najwyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 141 Napisano piątek o 14:21 16 godzin temu, WyẃaloneJaja napisał: Takie słowo. Czego się spodziewaliście? Jak mogłaś się tak ze******ć, żeby pisać na ero? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano piątek o 14:23 Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Jak mogłaś się tak ze******ć, żeby pisać na ero? Siła wyższa. Uczucia zainfekowane przez zarazę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 141 Napisano piątek o 14:28 4 minuty temu, WyẃaloneJaja napisał: Siła wyższa. Uczucia zainfekowane przez zarazę Raz chyba zeszliśmy do dziś pytanie,dziś odpowiedź albo gotowanie. Coś o bigosie było. Aż mi się przypomniała baba od dziewictwa ginekologicznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano piątek o 14:30 Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Raz chyba zeszliśmy do dziś pytanie,dziś odpowiedź albo gotowanie. Coś o bigosie było. Aż mi się przypomniała baba od dziewictwa ginekologicznego Dziwnie brzmi słowo seks napisane przeze mnie na tym dziale. Nienaturalnie. Była taka od wizyt z mężem i pipulka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 141 Napisano piątek o 14:35 5 minut temu, WyẃaloneJaja napisał: Dziwnie brzmi słowo seks napisane przeze mnie na tym dziale. Nienaturalnie. Była taka od wizyt z mężem i pipulka Będę cię wyzywać w inbach od zyebów z ero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano piątek o 14:36 Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Będę cię wyzywać w inbach od zyebów z ero. Ja dekoltu nie pokaze ani męża nie mam więc mogę legalnie tu przebywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 436 Napisano piątek o 14:39 1 minutę temu, WyẃaloneJaja napisał: Ja dekoltu nie pokaze ani męża nie mam więc mogę legalnie tu przebywać A to dział nielegalny dla mężatek? No masz ci los. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 141 Napisano piątek o 14:41 3 minuty temu, WyẃaloneJaja napisał: Ja dekoltu nie pokaze ani męża nie mam więc mogę legalnie tu przebywać Ty ladacznico, tylko mężatki mają prawo uprawiać seks i o nim dyskutować w gronie szanowanych matron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano piątek o 14:43 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Ty ladacznico, tylko mężatki mają prawo uprawiać seks i o nim dyskutować w gronie szanowanych matron. To co ja mam teraz zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 141 Napisano piątek o 14:45 2 minuty temu, WyẃaloneJaja napisał: To co ja mam teraz zrobić? Może wyjdź za Malowanego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano piątek o 14:54 8 minut temu, Caryca żelkowa napisał: Może wyjdź za Malowanego? Nie oświadczył się a ja nie będę się poniżać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 141 Napisano piątek o 14:56 1 minutę temu, WyẃaloneJaja napisał: Nie oświadczył się a ja nie będę się poniżać. Konserwatystka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano piątek o 17:15 2 godziny temu, Caryca żelkowa napisał: Konserwatystka To rigcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nyght gyrl 28 Napisano piątek o 17:16 Wieczorna chce pendzel xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano piątek o 17:16 Przed chwilą, nyght gyrl napisał: Wieczorna chce pendzel xD Wracaj blokować dzìwko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach