Ashbourne 1 Napisano 10 godzin temu A insomnia… oczekiwanie vs rzeczywistość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 9 Napisano 10 godzin temu Insomnia to była kafeteria Mejsi Forrester bodaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 9 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, cyanide napisał: Czy jakby typ był całkiem całkiem to ogoliłabys mu 0dbyt A po co mi odbyt typa. Nie jestem pedałem i nie abuzywuj mnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashbourne 1 Napisano 10 godzin temu Insekty dają wyjątkowo w kość w tym roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 9 Napisano 10 godzin temu Nie bije chorych. I nie wale bo to zajęcie dla podręcznych chrześcijanek. Odjedź ode mnie gdyż prowokujesz siły które lepiej by były uśpione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 9 Napisano 9 godzin temu 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 8 Napisano 2 godziny temu 7 godzin temu, WyẃaloneJaja napisał: 0dbyt Dzień świstaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koproagresor 0 Napisano 2 godziny temu sroma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 428 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, kobieta z Kurą napisał: Dzień świstaka. Zbieram motywację do pracy, czy kiedyś będzie dzień, że pojawię się w robocie pełna energii, nie żeby problem był w pracy. W każdej innej tez by mi się nie chciało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 428 Napisano 2 godziny temu Znowu mam powiadomienia zablokowane i nie wiem który mikrope/nis to zrobił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koproagresor 0 Napisano 2 godziny temu ja mam wielkiego akurat kvtasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 8 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, koproagresor napisał: ja mam wielkiego akurat kvtasa I to by wszystko wyjaśniało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalny bengal 0 Napisano 12 minut temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach