ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 118 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Wiedziałam, że się uda! Plan jest taki: jutro koło południa pod hipermarket. Ten w Śródmieściu. Potem do InPost na rowerze. to od razu leżaka zgarniemy po zakupach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2522 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, kobieta z Kurą napisał: Wiedziałam, że się uda! Plan jest taki: jutro koło południa pod hipermarket. Ten w Śródmieściu. Potem do InPost na rowerze. A co będziemy pić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: to od razu leżaka zgarniemy po zakupach Dasz radę go wieźć na ramie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: A co będziemy pić Wodę z kranu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 118 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: A co będziemy pić leżak nam kupi po oranżadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 118 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, kobieta z Kurą napisał: Dasz radę go wieźć na ramie? jak rama wytrzyma to ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: leżak nam kupi po oranżadzie To będzie ekstremalne doświadczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: jak rama wytrzyma to ja też Mamy plan. Czekam na jutro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2522 Napisano 8 godzin temu 15 minut temu, kobieta z Kurą napisał: Wodę z kranu. 7 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: leżak nam kupi po oranżadzie To ja przyjadę ze swoim piciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To ja przyjadę ze swoim piciem Nie, no co Ty. Wszyscy będą pili to i Ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 8 godzin temu Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 118 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, kobieta z Kurą napisał: Dobranoc. dobranoc brumka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 118 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, Onaaaa napisał: To ja przyjadę ze swoim piciem to i dla nas weź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2522 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: to i dla nas weź Jak ty wszystko inne lubisz to strach brać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2522 Napisano 7 godzin temu 31 minut temu, kobieta z Kurą napisał: Dobranoc. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2522 Napisano 7 godzin temu 33 minuty temu, kobieta z Kurą napisał: Nie, no co Ty. Wszyscy będą pili to i Ty. Boję sie tej oranżady leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 118 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jak ty wszystko inne lubisz to strach brać dobrze, że dawać nie strach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2522 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: dobrze, że dawać nie strach Nie boisz sie dawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 118 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Nie boisz sie dawać zależy komu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2522 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: zależy komu... Bezdomnemu pod hipermarketem 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 118 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Bezdomnemu pod hipermarketem 🫣 dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2522 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: dzięki Nie ma za co. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach