Baba 615 Napisano 4 godziny temu Pewien człowiek stał sobie na dworze, bez żadnego dachu nad głową, parasola, czy nakrycia głowy, ale nie zmoczył sobie włosów. Dlaczego? Co zawsze się zaczyna i nigdy nie kończy? Ile razy można odjąć 10 od 100? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 136 Napisano 4 godziny temu Nie padało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 4 godziny temu Bo był lysy kafeteria 9 chyba nie wiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Bo był lysy kafeteria 9 chyba nie wiem Zagadka numer jeden zaliczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Zagadka numer jeden zaliczona. Jaka jest nagroda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Jaka jest nagroda? Aby pozostać w dzisiejszym klimacie Kosz pieczarek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Aby pozostać w dzisiejszym klimacie Kosz pieczarek. W koszu to siedzę ja z kokardą na grzywce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Aby pozostać w dzisiejszym klimacie Kosz pieczarek. A za 1 miejsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 110 Napisano 3 godziny temu Że co? Zaraz mi mózg pęknie, albo eksploduje. Idę stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: A za 1 miejsce? Skrobaczka do ziemniaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Że co? Zaraz mi mózg pęknie, albo eksploduje. Idę stąd Bandaż zabierz ze sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Skrobaczka do ziemniaków. Wczoraj pozyskałam nową zbędna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 136 Napisano 3 godziny temu Raz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WyẃaloneJaja napisał: A za 1 miejsce? Brum z kokardą na grzywce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Raz Zagadka numer 3 rozwiązana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Brum z kokardą na grzywce I co ja mam z nią zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WyẃaloneJaja napisał: I co ja mam z nią zrobić? Nie wiem. Sama się zaoferowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WyẃaloneJaja napisał: I co ja mam z nią zrobić? Kochać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Nie wiem. Sama się zaoferowała To Wywalone kazała mi wejść do kosza. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Kochać! Nie ma szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Nie ma szans To możesz mi gotować obiady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 3 godziny temu Ostatnia zagadka Co zawsze się zaczyna i nigdy nie kończy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: To możesz mi gotować obiady. Kartofle i skwary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 3 godziny temu Odpowiedź na któreś pytanie to: raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Kartofle i skwary Zgadzam się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Zgadzam się! Nie zmieścisz się do kosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Ostatnia zagadka Co zawsze się zaczyna i nigdy nie kończy? Wiem ale nie powiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 4 Napisano 3 godziny temu Stópki 🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Nie zmieścisz się do kosza Chwilunia coś wymyśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Wiem ale nie powiem. Szkoda. Odnośnie tej odpowiedzi mam jedną ciekawostkę i ewentualną propozycję do zabawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach