WyẃaloneJaja 24 Napisano 2 godziny temu I byś trzepał ale pozostają ci jedynie fantazje obleśny knurze. I gnicie dozywotnje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 4 Napisano 2 godziny temu A czaje. No ja mialem niedawno spuchniętä stope, a potem mnie dwie bolały, jakby mi ktos gwozdzie wbijal, i utknąłem w domu, ale to już przeszłość. Całe lato spędziłem w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 2 godziny temu Kiedyś rozgniotlam szklankę w nocy stopom i mi zwisała skóra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 4 Napisano 2 godziny temu Oo fuu, jak to się stało? Bolało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 2 godziny temu Ciemno było i weszlam na nią a chwile przed pomyślałam żebym pamiętała aby nie zdeptać. No bolało powinno być szyte podejrzewam ale chùj tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 4 Napisano 2 godziny temu Miałem tak niedawno z jeziorem, wbijam do wody, a tam kolec i gałąź to zamiast wyrzucić to od razu na brzeg, to wbijam do wody i płynę, a potem przy wychodzeniu nadepnalem na to i infekcja, umierałem z bólu, cienko było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 2 godziny temu Jaka infekcja jak masz stope nadal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 4 Napisano 2 godziny temu I trwale uszkodzenia przez to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 2 godziny temu Kiedyś na rozbita butelkę weszlam też aż but rozcięło mi. Mam pecha do stop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 2 godziny temu Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 4 Napisano 2 godziny temu Mialem infekcje, ale chyba okład z sody oczyszczonej mi pomógł. Wtedy sie pozarlem z salową i miała w avatarze wiedzme na pomaranczowym tle, może to byla jej klątwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 4 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Spuchnięta noga, a potem dwie stopy mnie bolało okropnie, jak kilka km przeszedlem. Dobrze, ze to koniec męk. Przeszło mi. Edytowano 2 godziny temu przez KochamBabkeBożą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 110 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KochamBabkeBożą napisał: Mialem infekcje, ale chyba okład z sody oczyszczonej mi pomógł. Wtedy sie pozarlem z salową i miała w avatarze wiedzme na pomaranczowym tle, może to byla jej klątwa. Podrywasz mi babke? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Podrywasz mi babke? Jak wolisz lezec w krzakach to co ja poradze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 4 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Podrywasz mi babke? Tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 32 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, WyẃaloneJaja napisał: Kiedyś na rozbita butelkę weszlam też aż but rozcięło mi. Mam pecha do stop Widzisz jakbyś ogòrka w ręce byś pecha nie miała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zzosia napisał: Widzisz jakbyś ogòrka w ręce byś pecha nie miała. Idz zbuku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 32 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Idz zbuku Jaki zbuku? Niewiedza jest błogosławieństwem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 110 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, WyẃaloneJaja napisał: Jak wolisz lezec w krzakach to co ja poradze. Zasnąłem 16 minut temu, KochamBabkeBożą napisał: Tak Acha, luz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zzosia napisał: Jaki zbuku? Niewiedza jest błogosławieństwem No właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chuj666 0 Napisano 2 godziny temu Aua o krwa ale wypadki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 32 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: No właśnie Nawet jakbyś se robiła dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zzosia napisał: Nawet jakbyś se robiła dobrze Obrzydzasz mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chuj666 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zzosia napisał: Nawet jakbyś se robiła dobrze O czym ty gadasz walisz se teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 32 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Obrzydzasz mnie Co w tym złego? robisz dobrze sobie nie komuś. Komuś nie musi być dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zzosia napisał: Co w tym złego? robisz dobrze sobie nie komuś. Komuś nie musi być dobrze. Czego ty chcesz ode mnie stary grzybie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chuj666 0 Napisano 2 godziny temu Niedobrze mi po pizzy wolałabym srrac niż rZygac oesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 32 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Czego ty chcesz ode mnie stary grzybie? Żebyś sobie i tylko sobie robiła dobrze. Na tym się dobrze wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 110 Napisano 2 godziny temu Dobra, spyerdalamy stąd, bo Janusz chodzi bez gaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zzosia napisał: Żebyś sobie i tylko sobie robiła dobrze. Na tym się dobrze wychodzi Dziękuję za troskę ale przelej ja na grazyne 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach