KoffamBabkeBożą 7 Napisano 4 godziny temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 9 Napisano 4 godziny temu Ja oglądam cukrowego ritarda. Zayebisty montaż xD zastanawiam się czemu muszę pracować a jakaś ritarda żre cukier w barłogu i jej za to płacą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 7 Napisano 4 godziny temu No przejeebane, żyć się odechciewa. Nic tylko położyć się na tory, bo inni mają lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 9 Napisano 4 godziny temu Trzeba nagrywać filmy i udawac uposledzonego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 7 Napisano 4 godziny temu Nagrywałem kiedyś, ale skasowałem kanał, bo uposledzony ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 7 Napisano 4 godziny temu Teraz mi się nie chce już. Za stary jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 9 Napisano 4 godziny temu Za mało kontrowersji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 9 Napisano 4 godziny temu Poyebany matrix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 7 Napisano 4 godziny temu Kiedyś miałem wiewiora i mieszkalem na farmie w przyczepie, to nagrywalem, a potem skasowalem i wszystko stracilem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 9 Napisano 4 godziny temu Nie chce mi się tu być już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 7 Napisano 4 godziny temu No, u mnie cale zycie krucho z kasą, a inni mają tyle, że się nie martwią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 7 Napisano 4 godziny temu Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 9 Napisano 4 godziny temu Bo to matrix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 7 Napisano 4 godziny temu To nie bądź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 9 Napisano 4 godziny temu Wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 7 Napisano 4 godziny temu Wyjeebane i tak tu już prawie nikogo nie ma. Same odrzutki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 9 Napisano 4 godziny temu Nie chodzi o kafeterie whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 9 Napisano 4 godziny temu Bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 7 Napisano 4 godziny temu A o co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 7 Napisano 4 godziny temu Chodzi o życie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 7 Napisano 4 godziny temu Też mi się nie chce. Jedyne co mnie trzyma przy życiu, to jak wiem, że sobie golnę jakiś dobry alkohol w przyszłości. Ważne jest co i gdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 9 Napisano 4 godziny temu Na tej planecie ogólnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 7 Napisano 4 godziny temu Piwko na razie mi zbrzydło, może jakieś winko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 7 Napisano 4 godziny temu Mi też, tzn. za miastem, z dala od ludzi jest ok. W mieście średnio, bo wszędzie beton. Dobrze, że niebo chociaż można sobie pooglądać. Tam jest kosmos i są inne planety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 9 Napisano 4 godziny temu Bajojajo smieciok. Zrob se nik pan smieciok xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 119 Napisano 4 godziny temu Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 7 Napisano 4 godziny temu Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 7 Napisano 4 godziny temu Nie wiem jakie piwko sobie wypić, bo ostatnio 8 wjechało. Już większość piłem tego co w sklepie Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 7 Napisano 4 godziny temu Zimny Zywiec spoko, ale probowalem jak troche ostygnął i temperatura pokojowa lekko, to okropieństwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 7 Napisano 4 godziny temu Tyle ostatnio wypiłem, że mi się tolerancja zwiększyla i teraz chyba nawet nic nie poczuje po dwóch beczkowych z puszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach