RzujMeJaja 7 Napisano 5 godzin temu Się będziesz zastanawiać śmieciok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 7 Napisano 5 godzin temu Hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 7 Napisano 5 godzin temu To twoja największa kara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 22 Napisano 5 godzin temu Czyn swoją powinność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 7 Napisano 5 godzin temu Czynię i czynić bede do momentu odejścia śmiecioka stąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 64 Napisano 4 godziny temu Bicu już blokuje, więc pora spać i do następnego 🪐 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dustyrose 7 Napisano 4 godziny temu Bajo:p jutro Gienia obtrąbi sukces jak to wszystkich poskładała i przepędziła dzieki swojej zayebistej mocnej psychice niczym Jarosław psikuta bez s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 22 Napisano 4 godziny temu Ja to mogę jej nawet przytaknac jajobajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 7 Napisano 4 godziny temu Pamiętajcie w biedronce na kasie wstyd siedziec. To nie dla plebsu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 64 Napisano 4 godziny temu Co za brak kultury i manier jako ciało pedagogiczne, nie przywitała się z dawną znajomą. Jaki daje przykład młodzieży pocąc się pisząc na tablicy, a w kieszeni dwusetka Soplicy. Mała prośba - Dumbo nie uśmiercaj mnie. Mam się dobrze. Nawet bardzo dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dustyrose 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Co za brak kultury i manier jako ciało pedagogiczne, nie przywitała się z dawną znajomą. Jaki daje przykład młodzieży pocąc się pisząc na tablicy, a w kieszeni dwusetka Soplicy. Mała prośba - Dumbo nie uśmiercaj mnie. Mam się dobrze. Nawet bardzo dobrze Na szczęście ta praca to chyba tylko jak jej sie przysni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 64 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, RzujMeJaja napisał: Pamiętajcie w biedronce na kasie wstyd siedziec. To nie dla plebsu Wstyd to brać kasę od rodziców mając 31 lat. Ale nie poci się, kiedy starzy płacą jej rachunki i sponsorują dwusetki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Wstyd to brać kasę od rodziców mając 31 lat. Ale nie poci się, kiedy starzy płacą jej rachunki i sponsorują dwusetki Ważne że jest prins polo na zagrychę do zapitki malpkowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 64 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, dustyrose napisał: Na szczęście ta praca to chyba tylko jak jej sie przysni Nie pracuje i nie pracowała. Siedzi w domu, zajada słodycze i ogląda "Kryminalnych", a dópa rośnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
homosuperior 10 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, dustyrose napisał: Na szczęście ta praca to chyba tylko jak jej sie przysni hej krejzola, possi mi pitola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 7 Napisano 3 godziny temu Usuń to! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 7 Napisano 3 godziny temu Och Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach