kobieta z Kurą 36 Napisano poniedziałek o 16:19 Tylko nie zablokuj wcześniej. Daj znać czy mam pisać pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 68 Napisano poniedziałek o 16:20 Napisałam, że te stare imiona mają moc. I tyle widziałam odpowiedź. Trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KöchamBabkeBorzą 2 Napisano poniedziałek o 16:20 Pokaz stopki, a nie pytania zadajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 36 Napisano poniedziałek o 16:22 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Napisałam, że te stare imiona mają moc. I tyle widziałam odpowiedź. Trudno To po prostu moda. Chciałabyś biegać w piaskownicy za Henrykiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 36 Napisano poniedziałek o 16:23 2 minuty temu, KöchamBabkeBorzą napisał: Pokaz stopki, a nie pytania zadajesz Uparty jesteś. Wiesz, że nic z tego nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słonik pękalski 15 Napisano poniedziałek o 16:23 Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: To po prostu moda. Chciałabyś biegać w piaskownicy za Henrykiem? a czemu nie? zacne imie. Nikodem mi sie podoba tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KöchamBabkeBorzą 2 Napisano poniedziałek o 16:23 Salowa biega po piaskownicy z gołą doopą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KöchamBabkeBorzą 2 Napisano poniedziałek o 16:24 Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Uparty jesteś. Wiesz, że nic z tego nie będzie. Dlatego pije piwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 36 Napisano poniedziałek o 16:24 Przed chwilą, słonik pękalski napisał: a czemu nie? zacne imie. Nikodem mi sie podoba tez Henryk to mi się tylko z Sienkiewiczem kojarzy. Znajomi dali synkowi na imię Natan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach