WyẁaloneJaja 30 Napisano piątek o 22:37 Po czasie i patrzysz co tu się odpjerdala to jednak zal dùpe sciska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 30 Napisano piątek o 22:38 W sensie że biegacz? u mnie biegnie w prawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 93 Napisano piątek o 22:38 Wieje choojem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wylogowany 12 Napisano piątek o 22:38 Nie ogarniam takiego spyerdolenia umysłowego, a z wieloma dziwnymi ludźmi miałem styczność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wylogowany 12 Napisano piątek o 22:39 Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Wieje choojem Podlaskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 30 Napisano piątek o 22:39 Ja też ale myślę że takich ludzi jak bicu czy widmok mijamy i nawet mamy styczność. Taki miły i dzień dobry mówi nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 30 Napisano piątek o 22:40 Mogłam kupić te nitki serowe bo bym zjadla teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wylogowany 12 Napisano piątek o 22:40 Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: Mogłam kupić te nitki serowe bo bym zjadla teraz I później dopa jak pufa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 93 Napisano piątek o 22:41 2 minuty temu, wylogowany napisał: Podlaskim Ser nawet dobry raz kupilem se Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 30 Napisano piątek o 22:41 Przed chwilą, wylogowany napisał: I później dopa jak pufa Na rower mieksza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wylogowany 12 Napisano piątek o 22:42 Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: Na rower mieksza I na wodę spoko. Dwa wiatraki pod pachę i będziesz poduszkowcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wylogowany 12 Napisano piątek o 22:43 Dopa po szyszkach benc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 30 Napisano piątek o 22:45 2 minuty temu, wylogowany napisał: I na wodę spoko. Dwa wiatraki pod pachę i będziesz poduszkowcem W basenie pod palmami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 30 Napisano piątek o 22:45 Nie chce mi się wstawać tak bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wylogowany 12 Napisano piątek o 22:47 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: Nie chce mi się wstawać tak bardzo Rano? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 30 Napisano piątek o 22:47 Przed chwilą, wylogowany napisał: Rano? Nie teraz z lozka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wylogowany 12 Napisano piątek o 22:49 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: Nie teraz z lozka Na służącego bym nie czekał, więc jak coś potrzebujesz, to ruszaj pufe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 30 Napisano piątek o 22:49 Chyba mi się stopy rozyebaly w strukturze swej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 30 Napisano piątek o 22:49 Przed chwilą, wylogowany napisał: Na służącego bym nie czekał, więc jak coś potrzebujesz, to ruszaj pufe Niektórzy wstają siku w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wylogowany 12 Napisano piątek o 22:52 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: Niektórzy wstają siku w nocy To lepiej iść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 30 Napisano piątek o 22:52 Przed chwilą, wylogowany napisał: To lepiej iść Ja nie wstaje bo mi się nie chce ale niektórzy wstają po 2 razy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wylogowany 12 Napisano piątek o 22:57 6 minut temu, WyẁaloneJaja napisał: Chyba mi się stopy rozyebaly w strukturze swej No w tym wieku, to juz będzie tylko gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach