wylogowany 12 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 36 Napisano 2 godziny temu kurde co to za de-bil zaś blokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 645 Napisano 2 godziny temu ...ogranicza i zmienia perspektywę patrzenia ... Kominiarka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wylogowany 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: ...ogranicza i zmienia perspektywę patrzenia ... Kominiarka Zgadza się. Przez wąskie okno obraz jest mocno ograniczony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 36 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: ...ogranicza i zmienia perspektywę patrzenia ... Kominiarka Hej Bó Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 145 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: ...ogranicza i zmienia perspektywę patrzenia ... Kominiarka Siurek pisał o Tobie. Skopiowałam całą wypowiedź: "Ona się bardzo dobrze kontroluje, bo to jak jest zaburzona to było widać jak się odpaliła w temacie ręczników hotelowych. To był jeden z nielicznych momentów kiedy się nie była w stanie opanować". 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 36 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Koŕalgor napisał: Siurek pisał o Tobie. Skopiowałam całą wypowiedź: "Ona się bardzo dobrze kontroluje, bo to jak jest zaburzona to było widać jak się odpaliła w temacie ręczników hotelowych. To był jeden z nielicznych momentów kiedy się nie była w stanie opanować". haha co to za nowa aferka ręcznikowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 645 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, wylogowany napisał: Zgadza się. Przez wąskie okno obraz jest mocno ograniczony. Moje wymiary potrzebują większej przestrzeni na parapecie i okno musi być szeroko otwarte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 645 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Duchess of Kafeteria napisał: Hej Bó ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 145 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Duchess of Kafeteria napisał: haha co to za nowa aferka ręcznikowa? Nie wiem. Tylko uprzejmie donoszę jakie rzeczy za plecami piszą, a potem udają tych cool wyluzowanych mambo jambo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wylogowany 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Duchess of Kafeteria napisał: haha co to za nowa aferka ręcznikowa? Oho, widzę, że już ucho przy ścianie, bo sąsiad bąka puścił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 36 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: ? jesteś na językach od piątku w zasadzie to chyba jesteś najczęściej obgadywaną userką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1033 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, wylogowany napisał: Oho, widzę, że już ucho przy ścianie, bo sąsiad bąka puścił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 645 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Koŕalgor napisał: Siurek pisał o Tobie. Skopiowałam całą wypowiedź: "Ona się bardzo dobrze kontroluje, bo to jak jest zaburzona to było widać jak się odpaliła w temacie ręczników hotelowych. To był jeden z nielicznych momentów kiedy się nie była w stanie opanować". Ciągle nie potrafię pojąć dlaczego sobie zaśmiecacie pamięć telefonu takimi screenami. Niektórzy trzymają je kilka lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wylogowany 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Moje wymiary potrzebują większej przestrzeni na parapecie i okno musi być szeroko otwarte Ja miałem taką sąsiadkę, która otwierała okno, kładła poduszkę na pod ręce i monitorowała okolicę. Ty chyba jeszcze tak nie masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 645 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Duchess of Kafeteria napisał: jesteś na językach od piątku w zasadzie to chyba jesteś najczęściej obgadywaną userką Znaczy się, że jestem popurarna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1033 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Ciągle nie potrafię pojąć dlaczego sobie zaśmiecacie pamięć telefonu takimi screenami. Niektórzy trzymają je kilka lat Twoje psiapsi chca cię wprowadzić w błąd i robią to z pełną premedytacją, to nie było o tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 98 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Ciągle nie potrafię pojąć dlaczego sobie zaśmiecacie pamięć telefonu takimi screenami. Niektórzy trzymają je kilka lat Szukają wszystkimi metodami ludzi do swojego "teamu". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 399 Napisano 1 godzinę temu Siur to psychopata jakiś i wiecznie szuka czegoś do rûchania 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 94 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Ciągle nie potrafię pojąć dlaczego sobie zaśmiecacie pamięć telefonu takimi screenami. Niektórzy trzymają je kilka lat Usunęłam i dziś niczego już nie wkleję. Dzień dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 145 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Ciągle nie potrafię pojąć dlaczego sobie zaśmiecacie pamięć telefonu takimi screenami. Niektórzy trzymają je kilka lat Nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 36 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Znaczy się, że jestem popurarna? jesteś aktualnie najbardziej trendy emerytką na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 645 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, wylogowany napisał: Ja miałem taką sąsiadkę, która otwierała okno, kładła poduszkę na pod ręce i monitorowała okolicę. Ty chyba jeszcze tak nie masz? Nie. Z moich okien widać ino drzewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 399 Napisano 1 godzinę temu burdele w nowej zelandii to za mało co za ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 98 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: Siur to psychopata jakiś i wiecznie szuka czegoś do rûchania Tej już się zalaczyły fantazje seksualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 94 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: Siur to psychopata jakiś i wiecznie szuka czegoś do rûchania Żona mu wystarczy. Idz na całość, bierz Moona na hamaku. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1033 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka is Blocked napisał: Szukają wszystkimi metodami ludzi do swojego "teamu". Gdyby to prawda była to jeszcze pół biedy , ale one w tym momencie kłamią z premedytacją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 54 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, szmul napisał: Siur to psychopata jakiś i wiecznie szuka czegoś do rûchania W psychologii opisano zjawisko projekcji polegające na tym, że swoje fantazje i pragnienia, których się wstydzimy, przypisujemy innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 98 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, salix napisał: Gdyby to prawda była to jeszcze pół biedy , ale one w tym momencie kłamią z premedytacją. No, ale na ich trochę obronę napiszę, że sama na początku myślalam ze chodzi o Babę. Tyle że jasno wyjaśniłaś, że to o Seven. Edytowano 1 godzinę temu przez Śliwka is Blocked Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wylogowany 12 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Duchess of Kafeteria napisał: jesteś aktualnie najbardziej trendy emerytką na forum Coś czuję, że jakby była 20 lat młodsza, to trząsłaby cała kafeterią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach