wylogowany 12 Napisano piątek o 23:29 (edytowany) 🫨 Edytowano piątek o 23:29 przez wylogowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 30 Napisano piątek o 23:31 Co cię tak czesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wylogowany 12 Napisano piątek o 23:32 Tornado Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wylogowany 12 Napisano piątek o 23:34 Wróciły wspomnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 30 Napisano piątek o 23:35 U mnie też intensywny dzień wspomnieniowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wylogowany 12 Napisano piątek o 23:38 Za każdym razem kiedy wjeżdżam do tego miasta ogarnia mnie przygnębienie i czuję się jakby nic się nie zmieniło , a ja jadę do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 30 Napisano piątek o 23:38 To wyjedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 30 Napisano piątek o 23:39 Człowiek bez zobowiązań może se wyjechać w pìzdu gdziekolwiek korzystaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wylogowany 12 Napisano piątek o 23:39 Ale już jej tam nie ma i ja też mieszkam gdzie indziej, są tylko wspomnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wylogowany 12 Napisano piątek o 23:40 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: To wyjedź Mam tam znajomych i czasem muszę wyjechać, ale mieszkam w innym mieście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 30 Napisano piątek o 23:40 Umarła? Bo jak nie to po co te sentymenty? Ludzie bez powodu się nie rozstają więc nie ma co się egzaltować nadmiernie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 30 Napisano piątek o 23:40 Przed chwilą, wylogowany napisał: Mam tam znajomych i czasem muszę wyjechać, ale mieszkam w innym mieście A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wylogowany 12 Napisano piątek o 23:42 Myślałem, że już to przerobiłem i najgorsze za mną, ale tak naprawdę nic nie przerobiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach