84Michal84 430 Napisano 2 godziny temu uwazajcie na prawicowe media ktore przedstawiaja diete planetarna jako szkodliwa otoz to najlepsza dieta, nie wierzcie ze ktos tam umarl od tej diety bo od tej diety nie na sie umrzec to najlepsza dieta bo zapobiega miazdzycy, chroni srodowisko nie wierzcie w to ze swierszcze sa ciezkostrwane otoz swierszcze produkowane w WIETNAMIE sa pozbawione pancerza hitynowego i nie powoduje ZATWARDZENIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 62 Napisano 2 godziny temu A szwagierka je? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 430 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: A szwagierka je? ja jem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 84Michal84 napisał: ja jem Nie je przed i po seksie z tobą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 62 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 84Michal84 napisał: ja jem I działa na potencję? Nadal się kochacie ze szwagierkom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varg 0 Napisano 2 godziny temu dieta planetarna to mi sie kojarzy ze ktos wpieerdala planety, czyli smok Alduin ze skyrima xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach