Unhallowed 92 Napisano 4 godziny temu że byłam niedobra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 3 godziny temu Teraz już będziesz dobra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 3 godziny temu Starasz się być lepsza od swojego ex bunia ale przepraszanie nie na tym polega że klepiesz formułki po czym szambo się wylewa z ryja po opuszczeniu tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 92 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, manekin napisał: Teraz już będziesz dobra? To ma głębsze znaczenie… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 3 godziny temu Mm kiszka głęboka jak gjenia. Z musztardom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 92 Napisano 3 godziny temu Daruj sobie. Ten jeden raz. Jedynyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Unhallowed napisał: To ma głębsze znaczenie… O ile w ogóle coś znaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 3 godziny temu Jak przeprosisz mję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 60 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Co tu się dzieje? Edytowano 3 godziny temu przez TymczasowaFarfeluna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 92 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, manekin napisał: O ile w ogóle coś znaczy Ach no tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 3 godziny temu No to nie nie będzie odpuszcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 667 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, Unhallowed napisał: że byłam niedobra. Kogo konkretnie przepraszasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Co tu się dzieje? Gina chciała cię szczerze przeprosić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 3 godziny temu Ale kiszki mnie uspokoiły jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 92 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Kogo konkretnie przepraszasz? Swoją Mamę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 667 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Unhallowed napisał: Swoją Mamę. Więc wybrałaś najgłupszy sposób przeprosin. Ona tego nie zobaczy. Nie usłyszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Unhallowed napisał: Swoją Mamę. Jest tutaj z nami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 92 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Więc wybrałaś najgłupszy sposób przeprosin. Ona tego nie zobaczy. Nie usłyszy. To spowiedź duszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, manekin napisał: Jest tutaj z nami? To moja córka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 92 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, manekin napisał: Jest tutaj z nami? Och Mateo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WƴwaloneJaja napisał: To moja córka Madzi! Ale Madzia się jej wyrzekła, to skomplikowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Unhallowed napisał: Och Mateo Wku..wiam?xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 667 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Unhallowed napisał: To spowiedź duszy. Tu rozgrzeszenia nie dostaniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, manekin napisał: Madzi! Ale Madzia się jej wyrzekła, to skomplikowane. No właśnie nie do końca. To moja curka ta chora slynna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Tu rozgrzeszenia nie dostaniesz. Tak się składa, że dorabiam na wikendy w kościele i udzielamy za symboliczną opłatą rozgrzeszenia. Proszę się odsunąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, manekin napisał: Tak się składa, że dorabiam na wikendy w kościele i udzielamy za symboliczną opłatą rozgrzeszenia. Proszę się odsunąć. 3 razy musisz stuknac aby rozgrzeszyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 667 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, manekin napisał: Tak się składa, że dorabiam na wikendy w kościele i udzielamy za symboliczną opłatą rozgrzeszenia. Proszę się odsunąć. Odsunąć dalej? Aż takiego długiego masz "krucafuksa" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WƴwaloneJaja napisał: 3 razy musisz stuknac aby rozgrzeszyc Ciebie? 2 minuty temu, WƴwaloneJaja napisał: No właśnie nie do końca. To moja curka ta chora slynna To zabierza ją do domu i niech idzie spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, manekin napisał: Ciebie? To zabierza ją do domu i niech idzie spać A na co mi ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Odsunąć dalej? Aż takiego długiego masz "krucafuksa" 666 i od razu widać jakie myśli heh. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach