Baba 667 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WƴwaloneJaja napisał: 3 razy musisz stuknac aby rozgrzeszyc Koleżanka się obnażyła psychicznie a wam pukanie w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WƴwaloneJaja napisał: A na co mi ona Przy porodzie też tak mówiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 667 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, manekin napisał: 666 i od razu widać jakie myśli heh. Do nawrócenia (777) setka mi potrzebna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 3 godziny temu Do kaloryfera mogę wzionsc przywiązać i niech leży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, manekin napisał: Przy porodzie też tak mówiłaś? Nie pamiętam tej chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Do nawrócenia (777) setka mi potrzebna. Też miałem 666, ale mi zepsuli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 667 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WƴwaloneJaja napisał: Do kaloryfera mogę wzionsc przywiązać i niech leży Nie rób tego. Zaczyna się sezon grzewczy. Jeszcze ją poniesie, więzy zerwie aż cały pion pójdzie w pisdu i będziesz płacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WƴwaloneJaja napisał: Nie pamiętam tej chwili O czym my w ogóle gadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 667 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, manekin napisał: Też miałem 666, ale mi zepsuli Ja ze 3 razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Nie rób tego. Zaczyna się sezon grzewczy. Jeszcze ją poniesie, więzy zerwie aż cały pion pójdzie w pisdu i będziesz płacić. Musi się słuchać jak chce rozgrzeszenia i zabawkę z odpustu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 3 godziny temu Jajka na sznurku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 667 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, manekin napisał: O czym my w ogóle gadamy Zawsze możemy założyć swoje tematy i przeprosić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, manekin napisał: O czym my w ogóle gadamy Dziś mi wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Ja ze 3 razy Ale nołlajfiłaś, ło matko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 667 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WƴwaloneJaja napisał: Musi się słuchać jak chce rozgrzeszenia i zabawkę z odpustu Już się boje tego odpustu u nas. Smarki nas straszą kapiszonami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WƴwaloneJaja napisał: Dziś mi wystarczy Log out? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Już się boje tego odpustu u nas. Smarki nas straszą kapiszonami. Ja czekam na jakieś wozy spożywcze 1 listopada. Ostatnie 2 lata pozyskuje czurosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 667 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, manekin napisał: Ale nołlajfiłaś, ło matko Nie wiem do teraz dlaczego mi dali bana na 3 kontach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Nie wiem do teraz dlaczego mi dali bana na 3 kontach? Powód pisali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, manekin napisał: Log out? Ogólnie jutro finalnie ale dziś jeszcze jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 667 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WƴwaloneJaja napisał: Ja czekam na jakieś wozy spożywcze 1 listopada. Ostatnie 2 lata pozyskuje czurosy Co to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 667 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, manekin napisał: Powód pisali? Gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WƴwaloneJaja napisał: Ogólnie jutro finalnie ale dziś jeszcze jestem To już chyba finałowy finał 🫦 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, manekin napisał: To już chyba finałowy finał 🫦 Tak już na pewno teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Gdzie? Jak się próbowałaś zalogować, to wyskakuje zbanowany i czy powód tam był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 667 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, manekin napisał: Jak się próbowałaś zalogować, to wyskakuje zbanowany i czy powód tam był Nie. Nic nie widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WƴwaloneJaja napisał: Tak już na pewno teraz Ja też muszę, bo jest rycie bani i strata czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, manekin napisał: Ja też muszę, bo jest rycie bani i strata czasu Nie spędzimy tu starości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, WƴwaloneJaja napisał: Nie spędzimy tu starości No nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 92 Napisano 2 godziny temu 40 minut temu, manekin napisał: Wku..wiam?xd Wyślij mi buziaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach