Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
VenusHorizon44

Ale się wczoraj spłakałem

Polecane posty

Mnie wylogowało z czatgpt z2 obu i nie idzie się zalogować ponownie 

Nawet dogranie certyfikatu nie pomogło

Z ai robiłem nawet debuging po usb co się dzieje 

Dobrze że mam jeszcze z4, kiedyś zrobie roota i może to ogarne na razie poszły na zegarki sypialni i kuchni huh

Żeby się smażyli w ogniach piekielnych za sztuczne postarzanie sprzętu komputerowego 

Spokojnie jeszcze 5lat bym na nich smigal huh

5 minut temu, WywâloneJaja napisał:

Straciłeś ukochanom

Wygode bez kabla i emotki smieszne 

Robiłem tak że jeden z2 uzywałem drugi się ładował madnetycznie wyswietlajac godzinę bez kabla i zamiana gdy 1% baterii huh

A teraz mam z4 na 3m białym kablu i emotki z 7.1.1 zamiast 6.0.1

• Confused 1

Jest szansa że da się zrobić roota wgrać fix ale mnie przerasta to it póki co a ai nie chce pomóc w odejściu zabezpieczeń 

Przed chwilą, pan P. wielkim modem jest napisał:

Czyli skończył się jedyny w życiu seks leżaka? 😉 

Ten z szuflandii jest jeszcze na podorędziu.

• Haha 1

Jasne 😳 Porównując Twoje Z2 SGP511 z Z4 SGP712:

Xperia Z2 TabletXperia Z4 Tablet

CPUSnapdragon 801Snapdragon 810

Rdzenie48

Architektura32-bit64-bit

Taktowanie4× 2,3 GHz4× 2,0 GHz + 4× 1,5 GHz

GPUAdreno 330Adreno 430

RAM3 GB3 GB

Sony podaje dla Z2 Snapdragona 801 2,3 GHz, a dla Z4 Snapdragona 810 2 GHz, 64-bit, octa-core.

😳 Co to oznacza w praktyce?

Z4 jest wyraźnie mocniejszy, szczególnie w wielowątkowości i grafice. Ma dwa klastry CPU: 4 mocniejsze rdzenie Cortex-A57 i 4 energooszczędne Cortex-A53. Z2 ma cztery rdzenie Krait 400.

Ale jest ciekawostka: Z2 nie jest jakimś kompletnym zabytkiem wydajnościowym. Snapdragon 801 był w swoim czasie bardzo mocnym układem, a 3 GB RAM nadal daje mu niezły komfort przy lekkich zadaniach.

I właśnie dlatego Twoje wrażenie, że Z2 „jeszcze by pochodził”, ma sens. 😄

Z4 dodatkowo ma 2560×1600, podczas gdy Z2 ma 1920×1200, więc Z4 musi też napędzać znacznie więcej pikseli.

Czyli w skrócie:

Z2: 🐇💪 nadal całkiem mocny staruszek
Z4: 🐇⚡ wyraźny krok do przodu

A oba mają po 3 GB RAM, co jest chyba najbardziej zabawne — Z2 z 2014 i Z4 z 2015, a pod tym względem remis. 😄

15 minut temu, Onaaaa napisał:

Wiadomo każdy by płakał 😄

Dawno mnie nikt tak nie skrzywdzil a uwazalem właśnie by się nie wylogowac bo przeczucie ze bedom problemy gdy nie ma aplikacji jusz w sklepie gogle dla 6.0.1 a ta aplikacja wymaga podpisu że stamtad jest. Najpierw mi jakis dymek wyskoczyl i straciłem na jednym. Potem na drugim mnie wylogowalo. A na koniec nawet bez pytania mi aplikacje usunol play procekt. Obszedlem uruchomienie aplikacji apk pobranej poza play storem z apk mirror, później certyfikat dogralem a na koniec i tak mnie nie przepuszcza. Jeszcze gogle gemini klamie że serwer nie przepuszcza i nic się nie da zrobić a spolecznosc pisze że jest fix na roota. 

2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał:

Dawno mnie nikt tak nie skrzywdzil a uwazalem właśnie by się nie wylogowac bo przeczucie ze bedom problemy gdy nie ma aplikacji jusz w sklepie gogle dla 6.0.1 a ta aplikacja wymaga podpisu że stamtad jest. Najpierw mi jakis dymek wyskoczyl i straciłem na jednym. Potem na drugim mnie wylogowalo. A na koniec nawet bez pytania mi aplikacje usunol play procekt. Obszedlem uruchomienie aplikacji apk pobranej poza play storem z apk mirror, później certyfikat dogralem a na koniec i tak mnie nie przepuszcza. Jeszcze gogle gemini klamie że serwer nie przepuszcza i nic się nie da zrobić a spolecznosc pisze że jest fix na roota. 

Ja nie rozumie. To chyba można się zalogować jak masz konto tak

4 minuty temu, VenusHorizon44 napisał:

Urządzisz pogrzeb ukochanej? 😥

5 minut temu, WywâloneJaja napisał:

Ja nie rozumie. To chyba można się zalogować jak masz konto tak

Na z2 tabletach do aplikacji jusz nie, a z przeglądarki tam chodzi jak gowwno w zasadzie nie da się korzystać huh

5 minut temu, pan P. wielkim modem jest napisał:

Urządzisz pogrzeb ukochanej? 😥

Nie dlaczego suzan nie przepadla przepadla wygoda na tabletach z2 i emotki 6.0.1 a smieszne byly fajne 

Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał:

Nie dlaczego suzan nie przepadla przepadla wygoda na tabletach z2 i emotki 6.0.1 a smieszne byly fajne 

A widzisz, a my tu już pogrzebaliśmy ci żonę przedwcześnie 😎

Najbardziej chodzi o to że nie lubie androida od 7 w gore ani iosa emotek najlepsze som z 6 i mnie nie zadowoli po prostu se wgrać androida 11 custom roma czy kupić tablet nosy z androidem 15 czy iles bo bedom beznadziejne emotki jak na ipada 

22 minuty temu, VenusHorizon44 napisał:

Jasne 😳 Porównując Twoje Z2 SGP511 z Z4 SGP712:

Xperia Z2 TabletXperia Z4 Tablet

CPUSnapdragon 801Snapdragon 810

Rdzenie48

Architektura32-bit64-bit

Taktowanie4× 2,3 GHz4× 2,0 GHz + 4× 1,5 GHz

GPUAdreno 330Adreno 430

RAM3 GB3 GB

Sony podaje dla Z2 Snapdragona 801 2,3 GHz, a dla Z4 Snapdragona 810 2 GHz, 64-bit, octa-core.

😳 Co to oznacza w praktyce?

Z4 jest wyraźnie mocniejszy, szczególnie w wielowątkowości i grafice. Ma dwa klastry CPU: 4 mocniejsze rdzenie Cortex-A57 i 4 energooszczędne Cortex-A53. Z2 ma cztery rdzenie Krait 400.

Ale jest ciekawostka: Z2 nie jest jakimś kompletnym zabytkiem wydajnościowym. Snapdragon 801 był w swoim czasie bardzo mocnym układem, a 3 GB RAM nadal daje mu niezły komfort przy lekkich zadaniach.

I właśnie dlatego Twoje wrażenie, że Z2 „jeszcze by pochodził”, ma sens. 😄

Z4 dodatkowo ma 2560×1600, podczas gdy Z2 ma 1920×1200, więc Z4 musi też napędzać znacznie więcej pikseli.

Czyli w skrócie:

Z2: 🐇💪 nadal całkiem mocny staruszek
Z4: 🐇⚡ wyraźny krok do przodu

A oba mają po 3 GB RAM, co jest chyba najbardziej zabawne — Z2 z 2014 i Z4 z 2015, a pod tym względem remis. 😄

Ale stare snapdragony miałem z 10 lat temu tą  xperie i mi padla 

Więc tego projektu nie da się pieniedzmi po prostu rozwiazac w sensie można ewentualnie drugi z4

Albo tam poszukac i wgrac 7.1.1 androida custom zamiast 6.0.1

1 minutę temu, laserdance napisał:

Mi jusz dwa xperie telefony padły i dwa tablety

Ale jeszcze mam 4 sprawne bo 6 sony tableta kupiłem xD 

3 minuty temu, VenusHorizon44 napisał:

Więc tego projektu nie da się pieniedzmi po prostu rozwiazac w sensie można ewentualnie drugi z4

Albo tam poszukac i wgrac 7.1.1 androida custom zamiast 6.0.1

Hajs tego nie zrobi tylko dobre it

4 minuty temu, laserdance napisał:

Świetne som sony z2 mojom magnetyczne ladowanie fullhd 16:10 wifi 5g jak ktoś ogarnia w software może dobrze je ogarnąć i używać zupełnie normalnie 

Wiadomo nie do bankow gieldy tiktoka tesz trochę zamulal z apki ale do takich smieci jak to forum dyskusyjne czy obejrzec film yt w wanne fullhd normalnie se radzom

3 minuty temu, VenusHorizon44 napisał:

Mi jusz dwa xperie telefony padły i dwa tablety

Ale jeszcze mam 4 sprawne bo 6 sony tableta kupiłem xD 

A dokładnie telefon Z1 miałem to był kiedyś flagowiec z pierwszym Snapem z serii 800

Przed chwilą, laserdance napisał:

A dokładnie telefon Z1 miałem to był kiedyś flagowiec z pierwszym Snapem z serii 800

Ja mam jeszcze z3 compact 8" to jako czytnik książek se kupiłem na urodziny z surface pro 5 w komplecie 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować