Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

9 minut temu, pasty z kafeterii napisał:

BRAK CHĘTNYCH PRÓCZ UPOŚLA MAKARONA, WPRAWDZIE JEST TU KILKU BEZROBOTNYCH NA FORUM, ALE MYŚLĘ, ŻE NAWET ZA DOPŁATĄ SIĘ NIE ZGODZĄ

Ale ktoś musi uwolnicy nasza społeczność od bestii. Jak nie ma chętnego, to gramy w papier kamień 

10 minut temu, manekin napisał:

To niech idzie w odwiedziny i na celi ją puknie 

Przecież chłop jakby łysą na żywca zobaczył to by się zamknął w celi i połknął klucz 😆

3 minuty temu, WywâloneJaja napisał:

Twoje teksty są obrzydliwsze niż salowej. Nie piszesz o lodach bo nie masz doświadczeń żadnych w tym temacie a nie dlatego że masz kulturę. A ci co ci przytakują to robią to bo cie wykorzystują jak Smerfeczi owsika. Nie musisz mi dziękować 💋

Jak komuś jadę to wynika z braku szacunku i tyle 😁

Przed chwilą, laserdance napisał:

Przecież chłop jakby łysą na żywca zobaczył to by się zamknął w celi i połknął klucz 😆

Biedak. 200 złotych musiał płacić, żeby stracić prawictwo 😅 

Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał:

Jak komuś jadę to wynika z braku szacunku i tyle 😁

Ty nikogo nie szanujesz, nawet własnej siostry 😄 

34 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

Nie rozmawiam publicznie o takich rzeczach , bo jestem dobrze wychowany i dla patusa jak ty to szok jak na kulturę słowa nie wiesz jak się zachować 😁 

6 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

Kazi to twój stary i tak go eksploatowałaś aż się przekręcił zwyrodnialcu😁

Z kultury to by dzisiaj było na tyle.

• Haha 1

1 minutę temu, WywâloneJaja napisał:

Twoje teksty są obrzydliwsze niż salowej. Nie piszesz o lodach bo nie masz doświadczeń żadnych w tym temacie a nie dlatego że masz kulturę. A ci co ci przytakują to robią to bo cie wykorzystują jak Smerfeczi owsika. Nie musisz mi dziękować 💋

to tak samo wy teraz sraalową wykorzystujecie do gufnowojenki ze świrmo, identyko 🤣 czym wy się niby różnice bando hipokrytów, która jeszcze z 2 miesiące temu jednogłośnie wyzywała ją od najgorszych k... i sz.. na forum i wyganiała stąd ? 🤣🤣

7 minut temu, manekin napisał:

Ale ktoś musi uwolnicy nasza społeczność od bestii. Jak nie ma chętnego, to gramy w papier kamień 

O K... PISZĄ, ŻE TY NIBY CIEPLAK, A JEDNAK ODWAŻNIEJSZY OD WIĘKSZOŚCI HETERYKÓW

Edytowano przez pasty z kafeterii

3 minuty temu, laserdance napisał:

Oczy będzie miał zawiązane. Wpuści się ja do celi, zamknie się na cztery spusty i będziemy obserwować rozwój wydarzen. Tylko, żeby po kopulacji jaj mu nie wyrwała jak modliszka.

2 minuty temu, xenobi napisał:

to tak samo wy teraz sraalową wykorzystujecie do gufnowojenki ze świrmo, identyko 🤣 czym wy się niby różnice bando hipokrytów, która jeszcze z 2 miesiące temu jednogłośnie wyzywała ją od najgorszych k... i sz.. na forum i wyganiała stąd ? 🤣🤣

Podjarales się wizjami z tematu że nie blokujesz?

1 minutę temu, manekin napisał:

Z kultury to by dzisiaj było na tyle.

Ale ja nie będę dawkował kulturę wobec takiego odpada jak salowa to nawet nie podlega dyskusji. Wy się dzisiaj pokłócicie i będziecie się gnoić, a jutro was zjednocze jako wspólny wróg i będziecie sobie dupy lizać. 😁 

Oczy będzie miał zawiązane. Wpuści się ja do celi, zamknie się na cztery spusty i będziemy obserwować rozwój wydarzen. Tylko, żeby po kopulacji jaj mu nie wyrwała jak modliszka.

Wracaj do Elki i Iskry bez zębów, ale mnie omijaj. 

Przed chwilą, manekin napisał:

A ty nie zrobisz czegoś dla społeczności naszego uniwersum? Makaron tak naprawdę jest w Choroszczy obecnie bo nie dźwignął psychicznie. Miałam nie mówić tego bo to tajemnica

8 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

Z punktu widzenia mojego lepiej bym docenił jakbym potęsknił trochę i trzeba dawkować kontakt uważam , bo wtedy nie ma tego efektu jakby narzucania się i później szacunek jest . Sprawdź zobaczysz bo Ty młoda dziewczyna jesteś, to nie zaszkodzi Ci coś podpowiedzieć. 🙂

Hihi...no taki wlasnie mam dysonans lekki co do niego, a może po prostu czujność, choć facet zympatyczny, nadrabia charaterem wieme ale raczej nici z tego bo wizualnie nie aż tak.. Wiem już że chleba z tej mąki nie będzie ale może kandytat na przyjacuela chociaż. 

• Haha 1

Zabita by została 😁

2 minuty temu, pasty z kafeterii napisał:

O K... PISZĄ, ŻE TY NIBY CIEPLAK, A JEDNAK ODWAŻNIEJSZY OD WIĘKSZOŚCI HETERYKÓW

Czasem trzeba się złapać za stringi, tylko trzeba je najpierw mieć 

1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

Ale ja nie będę dawkował kulturę wobec takiego odpada jak salowa to nawet nie podlega dyskusji. Wy się dzisiaj pokłócicie i będziecie się gnoić, a jutro was zjednocze jako wspólny wróg i będziecie sobie dupy lizać. 😁 

Usprawiedliwione 

2 minuty temu, GośćSalowa napisał:

Wracaj do Elki i Iskry bez zębów, ale mnie omijaj. 

Wybrałem drogę bez powrotu 

7 minut temu, GośćSalowa napisał:

Biedak. 200 złotych musiał płacić, żeby stracić prawictwo 😅 

Zobacz, nawet taki spokojny malowany ci mówi per bestia. Zastanów się nad swoim zachowaniem. Może apokalipse sw Jana poczytaj, to apropos bestii. 

Przed chwilą, Tweed Lush napisał:

Hihi...no taki wlasnie mam dysonans lekki co do niego, a może po prostu czujność, choć facet zympatyczny, nadrabia charaterem wieme ale raczej nici z tego bo wizualnie nie aż tak.. Wiem już że chleba z tej mąki nie będzie ale może kandytat na przyjacuela chociaż. 

Kobieta czuje takie rzeczy, a wizualnie musi się podobać żeby była ochota na bliskość wiesz o co chodzi . 😉

2 minuty temu, WywâloneJaja napisał:

A ty nie zrobisz czegoś dla społeczności naszego uniwersum? Makaron tak naprawdę jest w Choroszczy obecnie bo nie dźwignął psychicznie. Miałam nie mówić tego bo to tajemnica

Wystarczy, że ciebie chciałem poskromic.

Przed chwilą, manekin napisał:

Wystarczy, że ciebie chciałem poskromic.

Ja się nie narzucam z lodami i ambona. Ja nic ci nie robie ja spokojnie sobie ide dalej

Przed chwilą, laserdance napisał:

Zobacz, nawet taki spokojny malowany ci mówi per bestia. Zastanów się nad swoim zachowaniem. Może apokalipse sw Jana poczytaj, to apropos bestii. 

Czemu tak żebrasz o moją uwagę? Zakochałeś się? Szanuje się gruby chociaż. 

1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

Kobieta czuje takie rzeczy, a wizualnie musi się podobać żeby była ochota na bliskość wiesz o co chodzi . 😉

O żadnej bliskości nie ma mowy. a z ciekawosci ty blondyn chyba co? 

• Haha 1

6 minut temu, WywâloneJaja napisał:

Podjarales się wizjami z tematu że nie blokujesz?

nie projektuj ezograżo 🤣

2 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

Dupę to ty liżesz każdej, która ci trochę posłodzi. Nikt inny nie zniża się do "wyjatkowych intelektów", "bycia wybitną", "potrafisz myśleć i nie podążasz za gawiedzią" 😄

A kulturę albo się ma, albo jest się prymitywnym kołłkiem.czasem udającym elokwenta albo Kanadę.

• Like 1

Przed chwilą, WywâloneJaja napisał:

Ja się nie narzucam z lodami i ambona. Ja nic ci nie robie ja spokojnie sobie ide dalej

Może za zbyt serio odbierasz co niektórzy tutaj piszą. 

• Haha 1

4 minuty temu, Tweed Lush napisał:

Imo jak cokolwiek szanujesz tego faceta to zdecydowanie się odtnij a nie go friendzonuj skoro z tego i tak dzieci nie będzie 😉 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się