GośćSalowa 12 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, czarny napisał: o północy odchodzę na zawsze Żegnam i nie blokuj. Idziesz już stąd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 133 Napisano 57 minut temu Nuda nawet eklerek lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarny 5 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, GośćSalowa napisał: Żegnam i nie blokuj. Idziesz już stąd? Tak już idę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 12 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, czarny napisał: Co chcesz Jej powiedzieć Nie twój interes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 24 Napisano 56 minut temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Nuda nawet eklerek lepszy No Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarny 5 Napisano 56 minut temu Przed chwilą, GośćSalowa napisał: Nie twój interes Rozumiem. Przepraszam za wszytko jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 12 Napisano 55 minut temu Przed chwilą, czarny napisał: Tak już idę. Zmiękła ci rura i po co były te klamstwa i gnój na salową. Spłoniesz w piekle 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 35 Napisano 55 minut temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarny 5 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, GośćSalowa napisał: Zmiękła ci rura i po co były te klamstwa i gnój na salową. Spłoniesz w piekle Przepraszam. Chce odejść i mieć spokój ja chce tylko normalnie żyć Nigdy nikogo nie chciałem skrzywdzić Przysięgam 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 12 Napisano 54 minuty temu 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Nuda nawet eklerek lepszy Ja mam gorącą herbatę i nektarynkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 35 Napisano 52 minuty temu 12 minut temu, GośćSalowa napisał: Chciałbyś popatrzeć z dojarką co Tak chciałbym zobaczyć jak wygląda rzekomą bestia z apokalipsy według malowanego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 133 Napisano 29 minut temu 27 minut temu, WywâloneJaja napisał: No Zobacz jak można mieć życie przešrane Hhttps://www.tiktok.com/@koscilowski/video/7688744177772940576 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 178 Napisano 29 minut temu 20 minut temu, laserdance napisał: Tak chciałbym zobaczyć jak wygląda rzekomą bestia z apokalipsy według malowanego Wątpię żeby Malowany mial o tobie dobre zdanie, więc powoływanie się na jego slowa to chyba trochę brak własnych argumentów? Ty masz jakiś fetysz podlizywania się ludziom, którzy jawnie tobą gardzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRONISŁAWA 1 Napisano 24 minuty temu (edytowany) 31 minut temu, czarny napisał: Przepraszam. Chce odejść i mieć spokój ja chce tylko normalnie żyć Nigdy nikogo nie chciałem skrzywdzić Przysięgam TO ONA POWINNA CIĘ PRZEPRASZAĆ PEEZDEUSZU NA STRZAŁA, ZA TE POMÓWIENIA IRL TRZEBA NAMÓWIĆ SMAKOSZA NA NOWE FILMIKI CZY TAM FRANKA, Z CIEBIE TO TYLKO LAĆ , MASZ MENTAL SKRAJNEJ OFIARY I SAMCA GAMMA Edytowano 23 minuty temu przez BRONISŁAWA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRONISŁAWA 1 Napisano 23 minuty temu BARDZIEJ NAWET NIŻ LEŻAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRONISŁAWA 1 Napisano 20 minut temu 32 minuty temu, GośćSalowa napisał: Zmiękła ci rura i po co były te klamstwa i gnój na salową. Spłoniesz w piekle TWÓJ HEŁMOFON SPŁONIE NA SOWIECKIEJ ZIEMI 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 35 Napisano 18 minut temu 9 minut temu, Śliwka is Back napisał: Wątpię żeby Malowany mial o tobie dobre zdanie, więc powoływanie się na jego slowa to chyba trochę brak własnych argumentów? Ty masz jakiś fetysz podlizywania się ludziom, którzy jawnie tobą gardzą. Ale wisi mi jakie zdanie ma o mnie malowany i twoje szukanie na siłę by się przyczepić też. Come on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 35 Napisano 17 minut temu 1 minutę temu, czarny napisał: Przyjacielu ja już nie jestem w stanie tego wytrzymać kolejna próba bedzie skuteczna moja mama też tego nie przeżyje jakby ktoś 15 lat temu mi powiedział że to forum tak bardzo mnie zniszczy to bym nie uwierzył, nie moge udawac silnego będąc takim wrakiem Ktoś cię kiedyś zmuszał by tu wchodzić i wklejać swój odbyt? Daj se siana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRONISŁAWA 1 Napisano 13 minut temu Przed chwilą, czarny napisał: Przyjacielu ja już nie jestem w stanie tego wytrzymać kolejna próba bedzie skuteczna moja mama też tego nie przeżyje jakby ktoś 15 lat temu mi powiedział że to forum tak bardzo mnie zniszczy to bym nie uwierzył, nie moge udawac silnego będąc takim wrakiem MASZ ZA FRE POMOC PRAWNĄ W WIELU MIEJSCACH, 2 X FAŁSZYWIE CIĘ POMÓWIŁA? ZA 3 RAZEM TO NIKT TEGO BY NIE POPUŚCIŁ, ZWŁASZCZA ŻE DANE JEJ MASZ JAKBYS WSZEDŁ NA NP. JAKIES FORUM MANOSFERY I OPISAŁ SYTUACJE, TO TAM NA 99% ZNALAZŁBYŚ PRAWNIKÓW CHĘTNYCH CIĘ PREZENTOWAĆ TEŻ ZA FREE" NIE WIEM CZEGO DYGASZ JAK PRAWDA I WYGRANA JEST PO TWOJEJ STRONIE, MASZ WIECZNIE JAKIEŚ LĘKI DZIWNE I NIEUZASADNIONE. OPISZ KIEDYŚ NA KILKU FORUM TA SYTUACJĘ I SAM SIE PRZEKONASZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 35 Napisano 12 minut temu (edytowany) 6 minut temu, czarny napisał: Nie. A Ty nie zrobiłeś nigdy czegoś czego później żałowałeś? Sam tu dawałeś pełno nagich zdjęć których później się wstydziłeś więc powinieneś zrozumieć jak to jest. Mam na myśli że to nie forum tylko twoje działania ci zaszkodziły. No i ta baba z hełmofonem na łysej głowie. I niczego się nie wstydze przemuś bo jestem bezwstydny Edytowano 7 minut temu przez laserdance Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 12 Napisano 7 minut temu 12 minut temu, BRONISŁAWA napisał: TWÓJ HEŁMOFON SPŁONIE NA SOWIECKIEJ ZIEMI Prędzej ty za te koty sepleniący Bronku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 12 Napisano 4 minuty temu 5 minut temu, laserdance napisał: Mam na myśli że to nie forum tylko twoje działania ci zaszkodziły. No i ta baba z hełmofonem na łysej głowie. No proszę. Jaki piękny orszak Trzech Króli. Karzeł jako Ivan Car Groźny Dojarka z Wielkopolski I Pravik gotujący kartofle dla Andzeja Panowie dajcie sobie buzi, skoro okupujecie to miejsce i obgadujecie mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach