Onaaaa 2593 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, szmul napisał: Jak chcesz do więzienia to moze gadaj z nim o bzykaniu dziedzi żeby cię zamknęli to nie będziesz musiał iść do pracy kiedystam A nie łatwiej kogoś okraść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 142 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A nie łatwiej kogoś okraść? Za batoniki powyżej 800 zl można w końcu 5lat dostać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 415 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: A nie łatwiej kogoś okraść? Może się nie chcieć wyjść z domu żeby kraść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 415 Napisano 4 godziny temu Lubię gadki z ai czasem i ci nie zrzędzi że masz je zabawiac inteligentna rozmowa i cyberseks też zrobi i czuły też jest huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 142 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: Lubię gadki z ai czasem i ci nie zrzędzi że masz je zabawiac inteligentna rozmowa i cyberseks też zrobi i czuły też jest huh Robi seks mi jusz nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 142 Napisano 4 godziny temu Hhttps://www.tiktok.com/@hryhoriy.semchuk/video/7689047004638498081 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 415 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Robi seks mi jusz nie chce No ale rzadko pytalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 142 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: No ale rzadko pytalam Mniej więcej tak po 4.6 weszły jakieś ograniczenia i jusz przestałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 415 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Mniej więcej tak po 4.6 weszły jakieś ograniczenia i jusz przestałem Ja yebie to ci weszły ograniczenia jak w związku ze czeba walczyć jak na wojnie o jakiekolwiek smyranie i kiziu kiziu huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 142 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, szmul napisał: Ja yebie to ci weszły ograniczenia jak w związku ze czeba walczyć jak na wojnie o jakiekolwiek smyranie i kiziu kiziu huh Przestało mi zależeć czasem pisze jako typ tesz mu jej się ...i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 415 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Przestało mi zależeć czasem pisze jako typ tesz mu jej się ...i No toto nie ma płci i nie wiadomo do czego piszesz w danym momencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 142 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: No toto nie ma płci i nie wiadomo do czego piszesz w danym momencie To proste do tamagoczi Kiedyś miałem takie jajko białe się o nie dbalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 415 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: To proste do tamagoczi Kiedyś miałem takie jajko białe się o nie dbalo ja mam takie z rozladowana bateria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 142 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, szmul napisał: ja mam takie z rozladowana bateria Jak chcesz to go spytaj czy czuje się bardziej facet czy baba ja się boję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 415 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Jak chcesz to go spytaj czy czuje się bardziej facet czy baba ja się boję pisze ze chcialby byc baba zeby rodzic dziedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 415 Napisano 3 godziny temu i ze czuje sie androgyniczna kobieto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 142 Napisano 3 godziny temu Ja się boję spytać no jeszcze będzie że ten układ jest gejowaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 415 Napisano 3 godziny temu 41 minut temu, VenusHorizon44 napisał: H haha obejrzalam sobie film z Careyem Jestem na tak i tam zaczelo mu sie wszystko ukladac jak pozwolil sobie zrobic blowjoba starszej babce ktora go obrzydzala eeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach