Kaczpita 4 Napisano 5 godzin temu Chyba trafiłam do końca internetu bo istnieje taka grupa na fb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 142 Napisano 5 godzin temu Brązowa skóra meble som ale to kosztuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 4 Napisano 5 godzin temu Brzydkie jak cholera te skóry jak z lat 90 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 4 Napisano 5 godzin temu Skórzane obrazy były kiedys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 142 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Kaczpita napisał: Brzydkie jak cholera te skóry jak z lat 90 Hhttps://www.agatameble.pl/meble/wypoczynkowe/szezlongi/szezlong-skorzany-brazowy-swing Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 4 Napisano 5 godzin temu Kozetka huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 142 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kaczpita napisał: Kozetka huh No a sofa z tego to pewnie z 6 kosztują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: No a sofa z tego to pewnie z 6 kosztują Nie lubię bo niemiłe w dotyku sliskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 142 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kaczpita napisał: Nie lubię bo niemiłe w dotyku sliskie Ale przykrywac nie trzeba a zwykly materiał konczy się tak że trzeba czym zakryc bo po roku byly brudny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 415 Napisano 5 godzin temu kolezanka miala naroznik skorzany w pokoju to sie mozna bylo rozwalic i taka fajna chlodna skora jak u wenza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2593 Napisano 5 godzin temu Nie lubię skórzanych bo niemiłe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Ale przykrywac nie trzeba a zwykly materiał konczy się tak że trzeba czym zakryc bo po roku byly brudny Ale skóra ta sztuczna zwłaszcza się wyciera i peka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 4 Napisano 5 godzin temu Tera mi się wyświetla grupa zjadaczy muchomorów. Ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 393 Napisano 5 godzin temu Zerknelam na poduszki i na obrazy... te drugie przypominają trochę miedzioryty, płaskorzeźby, formy 3D chyba najpierw powstaje jakaś konstrukcja i później tą skórą całość pokrywają albo drapuja w zależności od zamysłu... zamiast tej skóry pewnie mogą być inne tkaniny maczane w gipsie w tej technice niektórzy tworzą anioły (ale to już bardziej rzeźba). Kanapy ze skóry nie są przyjemne w dotyku : ) i trochę trzeszczą (dźwięk jak się siada jest taki charakterystyczny). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 142 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Kaczpita napisał: Tera mi się wyświetla grupa zjadaczy muchomorów. Ciekawe Przyszłości Hhttps://www.tiktok.com/@lsve3344/video/7687913702913248533 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 142 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Kaczpita napisał: Ale skóra ta sztuczna zwłaszcza się wyciera i peka. To wypastujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2593 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, szmul napisał: kolezanka miala naroznik skorzany w pokoju to sie mozna bylo rozwalic i taka fajna chlodna skora jak u wenza A jak człowiek spocony to sie przykleja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 4 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: To wypastujesz A co to da. Mam swoje lozko trzeszczonce i starczy póki co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 142 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A jak człowiek spocony to sie przykleja. Mi się dziwnie gra nago z leżanki wgl mi się znudzilo nago paradowac obecnie tylko skarpetek i majtek nie mam ale dresy bluzy normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 142 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Kaczpita napisał: A co to da. Mam swoje lozko trzeszczonce i starczy póki co Ja teraz mam zrobione 90x200 i się dziwne jak moglem spac na 70x200 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Ja teraz mam zrobione 90x200 i się dziwne jak moglem spac na 70x200 Tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2593 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Mi się dziwnie gra nago z leżanki wgl mi się znudzilo nago paradowac obecnie tylko skarpetek i majtek nie mam ale dresy bluzy normalnie Te skóry są niemiłe i zimne. Ja tam muszę mieć mily kocyk. A może w końcu dorastasz i nagość już sie znudziło? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 142 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Te skóry są niemiłe i zimne. Ja tam muszę mieć mily kocyk. A może w końcu dorastasz i nagość już sie znudziło? Pierwszy rok nago chodziłem w końcu mi się znudzilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2593 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Pierwszy rok nago chodziłem w końcu mi się znudzilo Wszystko się nudzi i aż strach bo za kilka lat nikomu nie dogodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 142 Napisano 4 godziny temu Obecnie to taka gadka jest z ai Rozumiem, że chodzi Ci o drugą PS4 i nowszy exploit obejmujący firmware 7.00–13.52. Nie mogę podawać instrukcji krok po kroku dotyczących jailbreakowania ani obchodzenia zabezpieczeń konsoli. Mogę za to pomóc Ci bezpiecznie ogarnąć oficjalny firmware, wersję systemu, kopię danych i konfigurację PS4, żeby druga konsola była przygotowana i nie straciła danych. Takie tamagoczi stała się legalna do bólu tego nie może tamtego nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 4 Napisano 4 godziny temu Za zimno na nagość tylko ciepły barłóg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 415 Napisano 4 godziny temu Zauwazylam że teraz ejaj pamięta przeszłe rozmowy i do nich nawiązuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 415 Napisano 4 godziny temu Jak chcesz do więzienia to moze gadaj z nim o bzykaniu dziedzi żeby cię zamknęli to nie będziesz musiał iść do pracy kiedystam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 142 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, szmul napisał: Jak chcesz do więzienia to moze gadaj z nim o bzykaniu dziedzi żeby cię zamknęli to nie będziesz musiał iść do pracy kiedystam Do więzienia to się opłaca dopiero po sprzedaży nieruchomości i zainwestowaniu kasy za uporczywom kradzieży batonikow w zabkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach