Tweed Lush 39 Napisano piątek o 20:17 .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 39 Napisano piątek o 20:20 Wydmuszka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 39 Napisano piątek o 20:34 🩶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 39 Napisano piątek o 20:41 🩶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano piątek o 20:47 Jeśli jeszcze, któryś nie wie Zobacz Widzisz tam wysoko? Tak, to ja fruwam po niebie Słuchaj Nie dam się zrobić jak dzieciak Słabe kariery nie na moich plecach Możesz podgryzać i szczekać U mnie konkrety i przekaz Zawsze (zawsze) Kto robi słusznie historia osądzi Ja za prywatne pomagam i łącze Ty za państwowe dzielisz, mącisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 73 Napisano sobota o 22:28 Wszystkie działy zasrane. Co kieruje takimi ludźmi, że to robią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach