Koŕalgor 177 Napisano niedziela o 19:03 4 minuty temu, beziks napisał: Śliwka prezentuje stoicki spokój z nutą nonszalanckiej ironii. Z całą pewnością nie jest ułomna na umyśle. Byc moze to nie abderyta. Nie zaprzecze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 420 Napisano niedziela o 19:07 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: Byc moze to nie abderyta. Nie zaprzecze. Ja pierdziu! Abderyta! Szacunek i ukłon głęboki. Szczęka mi opadła. Zbieram ją z podłogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 110 Napisano niedziela o 19:07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 110 Napisano niedziela o 19:11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 110 Napisano niedziela o 19:21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 123 Napisano niedziela o 19:29 29 minut temu, Koŕalgor napisał: A ja nie przepraszam. Jestem huncwot, element niepokorny, strażnik złego smaku, bezecnik i dewastator zastanego porządku. Czyli jednak facet jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach