PulsarOdbytu 19 Napisano 4 godziny temu A co jeszcze opisywac w bluzce za 5 zł? Bierzesz albo nie albo wypjerdalaj no ludzie kochani serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 169 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ryż też masz 5 kg? 2kg obecnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 250 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, PulsarOdbytu napisał: A co jeszcze opisywac w bluzce za 5 zł? Bierzesz albo nie albo wypjerdalaj no ludzie kochani serio A na co komu sz.mata za 5 zeta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 169 Napisano 4 godziny temu Tak po 150g będę max robic powinno być 2tyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PulsarOdbytu 19 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: A na co komu sz.mata za 5 zeta? Nie wiem ale targujom się enylej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2615 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, PulsarOdbytu napisał: A co jeszcze opisywac w bluzce za 5 zł? Bierzesz albo nie albo wypjerdalaj no ludzie kochani serio Nikt nie kupi takich starych ubrań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2615 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: opis: stan dobry Chyba stan: coś jeszcze z tego zostało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PulsarOdbytu 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nikt nie kupi takich starych ubrań. A kto powiedział że stare. Używane nie znaczy wyjęte psu z dùpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PulsarOdbytu 19 Napisano 3 godziny temu Sprzedałam rzeczy ale jakieś grubsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 200 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Caryca żelkowa napisał: A ja mogę spodnie sprzedawać bez prasowania. trochę strach się zapytać... non iron? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 250 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: trochę strach się zapytać... non iron? Wszystkie zagniecenia wyprostowane wsadem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 3 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Caryca żelkowa napisał: Wszystkie zagniecenia wyprostowane wsadem. JAKIM WSADEM? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 3 Napisano 3 godziny temu 25 minut temu, Caryca żelkowa napisał: Wszystkie zagniecenia wyprostowane wsadem. CARYCA POKAZ CYCA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 3 Napisano 3 godziny temu 25 minut temu, Caryca żelkowa napisał: Wszystkie zagniecenia wyprostowane wsadem. CARYCA O CO CHODZILO Z TYMI WKLADOWCAMI , CO WKLADALI I GDZIE MOZESZ WYJASNIC ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach