VenusHorizon44 169 Napisano 5 godzin temu Jakieś wskazówki pro tipy huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PulsarOdbytu 19 Napisano 5 godzin temu Tanich rzeczy nie ma co wstawać bo szkoda zachodu a janusze o 3 zł się będą targować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 169 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, PulsarOdbytu napisał: Tanich rzeczy nie ma co wstawać bo szkoda zachodu a janusze o 3 zł się będą targować Właśnie tanie chce wystawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PulsarOdbytu 19 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Właśnie tanie chce wystawic To oczekuj targów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 9 Napisano 5 godzin temu ja robię runy w grze do rzucania zaklęć I teleporty po miastach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 250 Napisano 4 godziny temu 26 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Jakieś wskazówki pro tipy huh A co będziesz sprzedawał? Ubrania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 690 Napisano 4 godziny temu Nie potrafię się targować i wyceniać rzeczy używanych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 243 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: A co będziesz sprzedawał? Ubrania? Ugryzę się w język... Ale jedno ubranie mi do głowy przyszło... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 119 Napisano 4 godziny temu 28 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Właśnie tanie chce wystawic Dzìnsy z pochwonoga będą wystawione? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 169 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, Caryca żelkowa napisał: A co będziesz sprzedawał? Ubrania? Smiecie co mi niepotrzebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 169 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Śliwka is Blocked napisał: Dzìnsy z pochwonoga będą wystawione? Nie to mi się przyda jeszcze może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 250 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Smiecie co mi niepotrzebne Śmieci to się na pszok oddaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 169 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Śmieci to się na pszok oddaje Nie oddam rzeczy prl po mamie na śmietnik bo to teraz retro w cenie jest huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2615 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Nie oddam rzeczy prl po mamie na śmietnik bo to teraz retro w cenie jest huh Im dłużej trzymasz tym gorzej bo jeszcze mole zjedzą ubrania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 119 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Nie to mi się przyda jeszcze może A już widziałam ten opis "nienoszone, stan jak nowy" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 250 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Nie oddam rzeczy prl po mamie na śmietnik bo to teraz retro w cenie jest huh Porządne zdjęcia i szczegółowy opis. Czyste tło. Całość i detale. Ujęcia przód, tył, bok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PulsarOdbytu 19 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Nie oddam rzeczy prl po mamie na śmietnik bo to teraz retro w cenie jest huh Może zacznij tik tok jak Kłosowska. Będę oglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 169 Napisano 4 godziny temu Ale dobry obiad zjadłem ziemniaki mizeria i kotleciki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PulsarOdbytu 19 Napisano 4 godziny temu Chyba groszek zjem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 200 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Caryca żelkowa napisał: Porządne zdjęcia i szczegółowy opis. Czyste tło. Całość i detale. Ujęcia przód, tył, bok. i potem ubranie tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 169 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, PulsarOdbytu napisał: Chyba groszek zjem 5kg kartofli zhedzone od jutra ryż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2615 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: i potem ubranie tak samo Tylko mniej dokładne zbliżenia by nie było widać za dużo dziur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PulsarOdbytu 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: 5kg kartofli zhedzone od jutra ryż Tyle to ja mam na 3 razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 250 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: i potem ubranie tak samo Akurat ubrania od leżaka to ewentualnie katedra mikrobiologii by jedynie chciała pozyskać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PulsarOdbytu 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Akurat ubrania od leżaka to ewentualnie katedra mikrobiologii by jedynie chciała pozyskać. Lepiej isc do lumpa i wynieść 3 wory niz kupować na vinted Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 169 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, PulsarOdbytu napisał: Tyle to ja mam na 3 razy Miałem na 10 chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 200 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Akurat ubrania od leżaka to ewentualnie katedra mikrobiologii by jedynie chciała pozyskać. zazdrościsz mu, że może postawić skarpety do zdjęcia, a nie tak na płasko fotografować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 200 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Tylko mniej dokładne zbliżenia by nie było widać za dużo dziur. opis: stan dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 250 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: zazdrościsz mu, że może postawić skarpety do zdjęcia, a nie tak na płasko fotografować A ja mogę spodnie sprzedawać bez prasowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2615 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: 5kg kartofli zhedzone od jutra ryż Ryż też masz 5 kg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach