MariaDB 0 Napisano wczoraj o 02:46 Więc mówisz Elcia, że krasnal też jest z Warszawy? Raczej nikomu by się jego śpiewy nie spodobały, a ciekawe czy blokowałby kafe z OIOM-u? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 15 Napisano 21 godzin temu tęsknię za moim forum i jak siedziałem na serwerze i uczyłem się robić strony itp. nie wiem czy do tego nie wrócę, bo gry coś mnie nudzą... na laptopie sobie zainstaluje openbsd, będę sobie pil alko, słuchał muzyczki i uczył się serwery, a potem założę swoje forum znowu i Klaudiusz będzie podjarana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a my, tak łatwopalni 🔥 4 Napisano 18 godzin temu 2 godziny temu, Audio Phil napisał: tęsknię za moim forum i jak siedziałem na serwerze i uczyłem się robić strony itp. nie wiem czy do tego nie wrócę, bo gry coś mnie nudzą... na laptopie sobie zainstaluje openbsd, będę sobie pil alko, słuchał muzyczki i uczył się serwery, a potem założę swoje forum znowu i Klaudiusz będzie podjarana Coś czuje, że w... dostanę, ale moich ideałów nikt i tak nie rozdepta! && Tak więc wszyscy razem! Do nienawiści do tej drużyny tak wychowano wychowano nas i bez powodu i bez przyczyny śpiewamy dziś na cały świat: A legia ..., legia legia ..., legia warszawa starą ...ą jest! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach